Världens största bankrån!

Detta var vad Björkman på Forex kallade detta för!
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, herregud Björkman! Forex fick 50 miljoner i böter av finansinspektionen. Men Björkman går ändå ut och ger denna känga!
Forex är naturligtvis också drabbat och jag hoppas verkligen att det går bra för dom, men dom har också valt att jaga mig. Felaktig information till rättsväsendet har nämligen lämnats in i en oriktig kvarstadsansökan till Attunna tingsrätt, många sak fel i denna. Jag är den sk förra VD på Nordiskbevakningstjänst som beskrivs.

Jag väljer att inte namn ge dom som ligger bakom denna, men personer i Panaxias styrelse och ledning har inverkat i denna. Men denna felaktiga information gjorde så att jag hamnade först i radion och sedan i tv m.m. Era fega uslingar, min familj blev drabbad och mina nära och kära, varför väljer man då att göra på detta sätt, jo för att börja bygga storyn så att den passar bluff och company sedan.

Jag har fakta i målet så att säga, dessa personer som valde att göra så har naturligvis ett syfte, ATT DÖLJA DERAS STORY, deras story ska jag berätta om i nästa blogg och då väljer jag också att droppa några ljudfiler. Jag väljer att kalla den Panaxia härvan, jag och många är drabbade.
Hur är detta möjligt? Först av allt har vi en inkompetent styrelse med en inkompetent ledning, upplåsta balans och resultat räkningar, revisorer som medverkat legala rådgivare likaså, och en stor portion kriminelt tänkande.

Nordiskbevakningstjänst startar 2004 med en klockren affärs idé och blir sedermera ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom säkerhetssektorn. 2007 november säljs detta till ett företag som heter Panalarm, Panalarm säljs sedan vidare till Panaxia detta godkänds på en bolagstämma dec 2008, inget konstigt med detta kan tyckas men alla får inte betalt!

Det tjabblas hit och dit om detta men när något är för bra för att vara sant så är det inte det och i detta fall så är det verkligen så. När Panalarm såldes till Panaxia så började det gå åt skogen, många blev där förda bakom ljuset och så fortsatte det och snöbollen blev större och större.

Vilka som har felat i detta, utreds nu av polis samt ekobrottsmyndigheten, ekobrotsmyndigheten bekämpar och förebygger ekonomisbrottslighet. Nu mina vänner så handlar det om minst 1 miljard som är borta..
Själv har undertecknad suttit på ett flertal vittnes förhör, detta har resulterat i en ny affärs idé, affärs iden bygger helt enkelt på att det är väldigt många människor som blir BLÅSTA på sina ärligt förtjänade pengar och att alla instanser som ska hjälpa till att bekämpa detta hinner helt enkelt inte med. Många av oss entreprenörer står helt tom hänta då finans hajar och andra roffat åt sig, fy fan säger jag bara.

Nu pratar jag inte om er som sitter hemma och får ont i magen för att ni medvetet drar av på deklarationen eller ett svart bygge på tomten. När det gäller större ekobrotts härvor så är det inte riktigt så att polisen skriker, den tar vi sa polisen! Men vi får dock inte ge upp, dom som är skyldiga ska få sitt straff.
Jag har varit mitt i denna smet, detta har resulterat i att jag har fått kasta in handuken i ett flertal bolag som har koppling till denna härva, detta är mycket trist inte minst för all personal som blivit kränkta och fått missa en heldel, själv står jag med massa pengar som jag är skyldig till banken.
En sann entreprenör satsar nämligen allt då menar jag allt. Sedan är det en massa tomtar som uttalar sig hit och dit det skiter jag i, men när en gammal inrökt minister uttalar sig så mår jag illa. Jag hoppas på en replik ifrån dessa så ska jag sparka dom åt fanders, en som har underlag för detta är nämligen jag, jag gillar nämligen bevis och fakta. Så kom igen!

Visst har jag min del i det hela, jag är en av dom som inte har fått betalt, jag blev sjukskriven år 2009, jag orkade inte ta upp kampen då för min del, fick hjälp med detta. Sedan var det bara att köra igång igen 2011 med ett stort engagemang det jag inte visste då är att jag skulle bli rejält blåst igen och många med mig ber att få återkomma om mera detaljer. Vi som är drabbade vill ha en rättvisa nu!

mvh

EN som aldrig kommer ge sig, vi kommer nu.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.