Panaxia köper Panalarm, legala rådgivare samt revisorer var med på blåsningen!

Hej
Året var 2004 då en av bevakningsbranschens mest lysande idéer kom fram, detta resulterade i att Nordiskbevakningstjänst tog ett starkt grepp på marknaden kring att arbeta i områden där kriminaliteten blivit stor. Nordiskbevakningstjänst ledning blev uppvaktade ifrån aktörer som ville köpa bolaget, en av dessa aktörer var ägarna av ett bolag som hette Panaxia, det blev dock Panalarm köpte oss, Panalarm var ett avknoppat bolag ifrån Panaxia koncernen där Panaxia var största ägaren.

Redan här borde man förstått att scenen var laddad och teatern kunde börja. Regissörer i hela föreställningen var personer bakom och i Strict. Det är bara att googla om skit bolaget Strict och deras fadäser.
Strict personerna har gjort teater föreställningar förut, den typ av kriminella gärningar dessa människor gör är svåra att upptäcka även för ett vant öga, planen var redan klar för flera år framåt.

Dom byter bara ut några skådespelare när dom gjort sitt, tro mig jag var en av huvudrollsinnhavarna.
Det som var bra med att sälja bolaget till denna aktör var att vi kunde börja jakten att bli nummer tre på den svenska marknaden, det fanns andra alternativ också men då skulle vi inte kunna köra på utvecklingen själva som vi blev lovade i denna affär. När en DD gjordes på Nordisk bevakningstjänst så blev det med beröm trippel AAA av ekonomichefen själv, denna ekonomichef var CFO i Panaxia, denna CFO blir sedermera en huvudrollsfigur också, återkommer om detta. Denna föreställning har alla smaska ingredienser man kan stoppa in i ett manus.

Hursom Nordisk bevakningstjänst såldes november 2007 till Panalarm, under denna period var legala rådgivare och revisorer dom samma som sedan var med under Panaxias uppköp av Panalarm 2008 och med i skiten ända tills Panaxias konkurs.

Historien börjar med att jag och min partner får ett bud på våra aktier vi tycker att budet är bra och att vi förbinder oss att sälja. Detta görs 2008 den 20/10 på kvällen, 2008 den 21/10 så släpps en pressrealese ifrån Panaxia. Den 8/12 på en extra bolagstämma så klubbas detta igenom.

Det vi inte förstod då var att vi skulle bli helt förda bakom ljuset, det som är det mest förjävliga rent utsagt är att den legala rådgivare som skötte detta var partisk och sprang en av Panaxia ägare och delar av styreslens ärenden inte bolagets.
Detta går att läsa om i dagstidningar och pressrealeser, det var ett kontant bud inget annat. Alla aktieägare ska vara med på lika villkor och få samma behandling dvs likabehandlings principen.
Jag och min partner får inga pengar, dessa stals. Varför man stal dessa pengar var för att styrka osanna fördringar mot G4S som Panaxia bokat upp i balansräkningen.

Jag har nu burit dumstrutsmössan två gånger det kommer bli en tredje också. Jag kraschlandade och min dåvarande affärspartner tog upp kampen och krigade, jag mesade ur och gick in stenväggen.

Han lyckades med att få ut delar av sin köpeskilling. Jag insåg att detta inte var något bra läge för mig. Det man har gjort är att man har stulit våra pengar för att täckta upp dessa G4S fordringar man haft, helt klart är att detta visste den legala rådgivare om, samma sak med PWC och Panaxias styrelse ordförande. Dom har också fått tillräckligt med information men alla vill mörka denna historia.

Panaxia gate, jag vill bara skicka en passning till er inblandade det är dags att göra rätt för sig.
Lyssna gärna på en band upptagning där ordförande förnekar att han vetat om någon uppgörelse med grundaren för Panaxia, det finns både mail samt bandinspelningar där alla parter vetat om vad som skett, inklusive Sparbanken 1826.

Att människor kan göra dumma saker för pengar var inget direkt nytt, men detta är så skit korkat gjort att ingen tror på detta och det är det som blir det finurliga i denna historia.
En sak är säker, jag kommer aldrig ge mig! Vill bara ha det jag är berättigad till. Ni som har varit med om denna kladdiga affär ska betala för detta. Varje vecka så får jag information ifrån någon som vill hjälpa till och det är guld värt så fortsätt skicka.

Det jag vet är att bolaget Nordiskbevakningstjänst var en stjärna av stora mått och det kan bara bero på att dom människorna som arbetade där, dom visste att dom ingick i ett team där alla var bra på sitt.
Nu börjar vi komma in på tillbaka köpet av Nordiskbevakningstjänst 2011, det är den tredjedumstruten mer om det i nästa blogg.

Mvh

En som ställt sig upp på nio och vill fortsätta!

Dela på
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks

29 kommentarer till “Panaxia köper Panalarm, legala rådgivare samt revisorer var med på blåsningen!”

 1. Stefan Rydberg skriver:

  Mycket bra blogg Isaksson detta bringar ju en del ljus i dessa Panaxia härvor. Säkerhetschef Rydholm samt Advokat Joakim Sundqvist satt ju båda 2 i Tri Kampis styrelse efter att Panaxia köpt 50% av bolaget. Ett flertal fordon samt SQS säkerhets väskor flyttades ju till det bolaget. Allt detta finansierades väl med leasing av mindre nogräknade finaskillar från div finansbolag.

  Alla dessa fordon samt säkerhetsväskor har ju av konstig anledning hamnat i NBT efter att du köpte tillbaka bolaget, hur hänger det ihop? Kommer du även informera EKobrottsmyndigheten samt Polisen om detta eller det kanske kommer mer om detta i nästa blogg.

  Din ärlighet och öppenhet är vi många som är imponerade av, intressant att följa denna organiserade brottslighet från en som varit på insidan.

  • Håkan Isaksson skriver:

   Bra där Stefan själv! Du har haft rätt i mycket och jag har alltid undrat vem du kan vara? Är du den jag tror att du är så tycker jag fortfarande att du ska gå raka vägen till polisen. Tack för din kommentar och det kommer naturligtvis mera.

   • Stefan Rydberg skriver:

    Att det kommer mera uppskattas, dock så skulle det vara intressant att höra dessa omtalade inspelningar är det möjligt att publicera dem på denna blogg? Man har ju hört Björn Schröder på radion uttala sig om leasing bedrägerier med SQS säkerhets väskor samt om bedrägerierna i den så kallade låneskandalen i Svenska Handelsbanken där minst 100 miljoner svindlades bort.

    Starkt av dig Isaksson att gå ut öppet med detta!

 2. Leif G W skriver:

  Revisorer samt advokater i grov brottslighet! Mycket bra att du skriver om detta.

  Att Gravius är ensam i dessa härvor tror väl inte ens tomten på även om det är jultider nu.

  Löfgren, Gravius och Eklund är ju alla 3 Strict pojkar, men vad du tycks undvika att berätta är att Håkan Isaksson Holding AB var en av större ägarna i Strict under en period! Hur förklarar du det?

  Ärlighet varar längst så förtsätt med det Isaksson det är stort av dig att inte ljuga.

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej där Leif, när jag var som mest överbelånad på min depå och banken vädjade till mig att detta inte är hållbart längre då ringde jag till Koncernchefen och sa att detta inte är acceptabelt längre och jag måste stärka upp min depå antingen genom pengar eller mer aktier i Panaxia. Det gick några dagar och jag blev uppringd av personen ifråga och han sa att aktier var påväg. Det gick någon månad sedan blev jag uppringd av aktiespararna dom undrade om jag hade någon kommentar till saker och ting i Strict eftersom jag var stor ägare. Jag svarade att jag inte hade med dom att göra, hahahaha helt sjukt man hade skickat Strict aktier. Sedan hade man hittat en köpare till dessa aktier och min bank vägrade skicka dessa eftersom jag var överbelånad. Så där satt jag med aktier som inte var mina och ville inte blandade mig i bluff bolaget. Det är nämligen så här att jag har alltid varit emot Strict tjuvarna och det vet en av grundarna till Panaxia så väl.En helt sann historia. Jag satt med aktier jag inte ville ha!

 3. Patrik Jag skriver:

  Får hoppas att du rider ut denna storm som vinnare! Du pratade om att du ville skriva en bok om alla roliga och dråpliga saker du upplevt under din tid på planeringen på 90-talet, nu verkar det som om du har material för ännu en bok! Se till att få kontakt med en författare som kan sammanställa dina memoarer. Stå på dig!

 4. Jenny skriver:

  Vad gör polisen?

 5. Kenny skriver:

  Kör hårt Isaksson! Börjar likna den gamla goda tiden på Drottninggatan.

 6. f.d nbt anställd skriver:

  ”Knappast är det Håkan Isaksson själv som skriver på bloggen nog är det Kerstin Östeman som sköter hela texten eftersom Håkan är långt ifrån smart hahahaha” dessutom är det Håkan själv som är Leif GW osv hahahaha

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej på dig! Kerstin har varit på semester i Thailand och haft det bra, jag skriver själv och det blir roligare och roligare, skriver dessutom på ett mtrl till en bok, jag vet ej vem Leif är skulle vara kul att veta, skulle Kerstin sköta texten skulle svenskan vara betydligt bättre, inte så personlig som den är nu. Men kul att du läser, du som vet.

 7. Håkan Isaksson skriver:

  Det kan vara så att det jobbas i kulliserna, tack för ditt mail det värmer gott.

 8. Micke skriver:

  Hej Isaksson,

  Försök ta tillbaka servicen av P-automater, det är greker som har jobbet nu. (vem tror du) Starta NBT igen!

  Är inte nöjd att jobba hos nuvarande idioter, vi kommer alla tillbaka direkt om du kör ”NBT:3”

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej, Vi kanske gör ett försök om det blir någon upphandling, det har varit alldeles för många turer kring Trafikkontoret för NBT samt min del, vi blev beskyllda för att ta pengar ur automaterna osv, det var en icke lojal medarbetare som påstod att man tagit miljontalskronor, efter utredningen var klar så var inte det inte så. Men så här i efterhand så börjar man undra inte detta också var ”riggat” för att det skulle gå fel. Jag har alltid tyckt att cheferna syftar då på två samt personalen gjort ett kanon jobb emot Trafikkonoret, dom har varit bortskämda med servicen, tro mig. Jag har haft den entreprenaden i 10 år samt cheferna! Vi har skött det med bravur. Så det är ett grekiskt bolag som ombesörjer detta nu, intressant. Vad heter bolaget?

 9. NBT är bäst skriver:

  Hej Boss!

  Starta gärna NBT igen, se bara till att inte anställa samma jävla mytoman på planeringen igen. Lukaz var bra men snubben som tog svarta pengar för skyddsvästar samt OV kursen är inte något att ha.

  Du har alltid varit rak och ärlig och den bästa chef jag haft!

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej Matte, det kommer hända mycket här på vårkanten, det finns kunder och personal som resonerar som du gör, är det den killen som jag tror du syftar på så har han ingen rätt att göra på detta sätt, arbetsgivaren är skyldig att stå för skyddsutrustning m.m. Det finns alldeles för många företag som är oseriösa och sådant hör inte hemma på ett friskt företag. Denna kille som du syftar på har jag försökt hjälpa på många sätt, hoppas att han går vidare med sitt och får ett lyckligt liv, men svar på din fråga så kommer han ej att bli anställd igen då vi kör igång igen. Många, många kämpade och slet som galär slavar men tyvärr så köpte jag ett skepp som redan var riggat med minor på, lurad helt enkelt. Dessa människor som gjort detta emot oss på NBT kommer på ett eller annat sätt straffas. Jag kommer i mitt nästa blogg inlägg beskriva hur utköpet gick till och beskriva människorna som jobbade där och kunder som redan var uppsagda innan vi ens tog över! Detta var ett mycket ”sjukt” företag, på 14-15 månader hade man hunnit med och förstöra mycket. Men vi som har klara tydliga värderingar om hur en normal arbetsplats ska vara förstår att det som hände där var inte normalt. Bra, följ gärna utvecklingen. Alla vet att vi tjatade om, ärlighet, ansvar och respekt emot kunder samt medarbetare.

 10. Håkan Isaksson skriver:

  Hej, jag är inte en av dessa, däremot har jag alltid haft en god smak för kläder och har det fortfarande. Jag klär mig gärna i märkes kostymer. Dessa herrar som varit inblandade i dessa härvor har däremot en smak som stinker. En ”ganster” kan aldrig klä sig schysst det lyser liksom igenom om man inte har betalt för kostymen med ärliga pengar. Jag har tagit ett beslut att jag ska orka och det kommer finnas personer som är villiga på en GRYM revansch samt kunder. Hälsa alla och kul att du skriver.

 11. Roffe skriver:

  Tja Isaksson

  Grekiska bolaget heter Global Assistans ett annat bolag heter Grand Secure. Bobby, Sebbe och Yerco jobbar där. Det är samma fiffel som i Panaxia med leasingbilar och säkerhetsväskor.

  Starta gärna nytt Nbt, vi är flera som vill jobba med dig igen.

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej, Nu skämtar du? Oj oj oj detta ska jag verkligen följa upp. Då förstår varför Sebastian samt Rosvall och Bobby hade sina hemliga möten och i slutet när jag fick ”sparken” förbjöds att prata med personalen, framför allt Sebastian. Jag längtar till att få skriva om XYZ Fiskaregatan, vilket patrask!

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej, Nu skämtar du? Oj oj oj detta ska jag verkligen följa upp. Då förstår varför Sebastian samt Rosvall och Bobby hade sina hemliga möten och i slutet när jag fick ”sparken” förbjöds att prata med personalen, framför allt Sebastian. Jag längtar till att få skriva om XYZ Fiskaregatan, vilket patrask!

 12. OV SL skriver:

  Starta Nbt igen, vi är många OV som skulle komma direkt. Fixa så att Dejan, Lukaz och Björne kommer också de grabbarna kunde sitt jobb och ställde alltid upp.

  Det som var bäst med dig var att vi fick bra utbildningar tex verbal judo. Du var alltid hygglig och ställde upp på oss!

  Nbt var bästa bolaget!

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej, Jag håller med, frågan är om dom skulle vilja igen. Däremot så föds det nu snart ett nytt bolag. Det fanns jäklat många bra grabbar och tjejjer då vi utgick ifrån Globen. När man bygger ett bolag så ska personalen ha samma grundvärderingar, sedan naturligtvis olika karaktärer. Sedan måste man ha tålamod och tålamod, framför allt inga genvägar. Tjuvar är lata, det är människor som tar genvägar.
   Jag trodde att jag kunde förändra vissa människor när vi köpte tillbaka bolaget, återkommer med detta i nästa blogg. Men jag tror fortfarande att jag själv e halv ”knäpp” men det är inte förbjudet att vara visionär och lite skruvad i ”roten”. Det som jag däremot HATAR är när man systematiskt bryter ner människor och manipulerar så person och personer blir vrak tillslut och det ända dom är ute efter är pengar. Jag hade en god vän som gick bort i cancer förra sommaren, en mycket intelligent person.

   Han sa till mig då vi hade ett av våra nattliga samtal att jagar man bara pengar då är man en människa som inte jobbar med sin själ och framför allt så glömmer man sina grundvärderingar och tillslut så dör själen och det viktiga har tillslut försvunnit. Man tar då genvägar för att komma åt pengar, vilka tar då genvägar? Jo tjuvar och andra bedragare som bara bryr sig om pengar och makt. Jag har nu sett så många gånger, första gången var 1999, det var en sommarbris gemförelsevis med detta. NU har jag och flera genomlevt den stora Ryskavintern! Jag blev ett vrak och jag känner flera men nu kommer vi och vi har god mycket god klädstil. Tack för att du skriver.

 13. Panaxia skriver:

  Panaxia vilket skojar gäng! Stå på dig Håkan!

 14. Polisen skriver:

  Sälerhetschef Rydholm jobbade på G4S när helikopter rånet utfördes det rånbytet var i och för sig en bråkdel av Panaxia rånet! Kan Rydholm vara inblandad även i det rånet?

  Rydholm, Gravius och Wallin verkar ju figurera i det mesta. I leasing bedrägerierna har ju med säkerhet alla 3 varit delaktiga. Är revisorerna och advokaten inblandade i leasing härvorna också?

  Har du mer inspelningar så lägg gärna upp den på bloggen, Schröder på radion var ju toppen!

  Kör hårt Isaksson se till att hela gänget kommer till Kumla där skojarna hör hemma, starta gärna nytt bolag igen vi är många som kommer tillbaka direkt!

 15. blog skriver:

  Definitely believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.