Panaxia härvan stinker av tjuv och rackarspel, banker och revisorer samt advokater!

Hej på er alla!
Det var ett tag sedan jag skrev, många vill att jag fortsätter att skriva om Panaxia Gate, det är för mig en självklarhet att göra detta då många vill följa utvecklingen, världens största bankrån som Cavalli Björkman på Forex skulle sagt!

I slutet på förra veckan och denna vecka så har jag försökt nå dom som varit ansvariga för denna härva, det är inte som att läsa Kalle Anka tidningen och se vilka skurkarna är, björnligan är lätt att se där med masker och allt. Året var 2008 då Panalarm såldes till Panaxia, det var då jag och min kollega inte fick betalt. Den som var ansvarig för att affären gick rätt till var den advokatbyrå som var legal rådgivare. Dom verkar inte speciellt rädda om sitt varumärke.

Dom slingrar sig hela tiden, vill ej träffas. När man inte vill se bevis och annat så måste man ha ett lik i garderoben så är det bara. Herregud tror dom att jag kommer att ge upp! Jag har knappt börjat. Detta är inget hot utan ett löfte, mina herrar ni ska till förhandlingsbordet innan Januari har tagit slut det är ett löfte ifrån min sida. Kommer ni inte dit så får ni skylla er själva. Rätt ska vara rätt inget annat. Bevis finns att affären inte gick rätt till. Då pratar jag inte bara om dom som varit häktade utan två andra aktörer som är medskyldiga.

Nu pratar jag om år 2008 mina vänner, jag har inte ens berört konkursen ännu. Det är många spår som rullar samtidigt här . För min del så handlar det om tre stycken saker, när jag sålde bolaget och inte fick betalt, när jag köper tillbaka bolaget samt när XYZ lögnargatan AB sparkar mig och vill lägga skulden på mig då det gäller konkursen.

Det sistnämnda är lite lustigt då hela Sverige förstår att dessa herrar vi köpt bolaget av inte har rent mjöl i påsen förutom XYZ lögnargatan AB fortsätter att tro på dessa. Vad jag förstår så har en av lakejerna börjat arbeta med en av cheferna på Panaxia, men skit dras till skit.

Nog om detta, ekobrottsmyndigheten i Stockholm jobbar så det glöder, det finns säkert många som vill att Panaxia Gate ska få ett slut. Mina vänner det är ungefär 5000 företag som blivit drabbade på ett eller annat sätt. Så myndigheter fortsätt arbeta på många vill ha ett slut på detta.

Det ska bli intressant att följa rond två och se hur detta utvecklar sig, det finns några stycken som inte vill sitta med svarte Petter då detta är slut tro mig, det finns ungefär 999 miljoner skäl till detta.

Vi hörs vidare!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.