Panaxia härvan växer! Den som har mest information vinner, det har vi.

Hej
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men man kan väl kalla det lugnet före stormen. Det jag har lärt mig i denna härva är inget man kan läsa sig till. Det är så overkligt att det blir ofattbart. Jag har nu tillsammans med en god vän samt andra kamrater försökt få det hela greppbart och nu ca 6 månader senare har jag fått en bild som börjar klarna.

Att samla information och skapa en tidslinje är jag van vid då jag har jobbat med olika utredningar själv. Men att vara mitt upp i historien och se allt själv, det går inte. Det är här som jag måste ta bort mitt ego samt tona ner min egna roll och låta andra hjälpa mig att ta reda på vad som hänt. Nu är det oerhört svårt att göra det, men jag försöker.

Detta borde PWC och säkerhetschefen på Panaxia och Koncernchefen gjort. Nu har dom utredd sig själva. Skandal säger jag bara.
Inte en enda bra kommentar till aktieägarna, Koncernchefen nr 2 har varit chef på NGM, börsen! Ni förstår att detta börjar bli kladdigt, mina vänner.

Detta resulterar bara i att dom själva blir brottslingar, kvarstadsansökan blir falsk och jag hamnar i media på falska grunder.
Läs gärna tidigare bloggar angående kvarstadsansökan.
PWC revionsbolaget borde vara rädda om sitt varumärke, jag är rädd om mig och mitt. Jag har skrivit det tidigare men det är värt att nämna en gång till. Jag kommer aldrig ge mig. Ju mer jag grottar ibland tusentals inspelningar samt tusentals mail ju mer information får jag fram och mer och mer klarnar bilden.

Hade jag ägt advokat byrån som varit med i denna härva sedan 2007 så skulle jag omedelbart ringa Håkan Isaksson och ta del av den information som han besitter, hade jag varit ansvarig på PWC skulle jag gjort likadant osv.

Det har varit tre stycken koncern chefer på Panaxia. Nr 1 grundaren och den person som blev häktad tillsammans med en av ekonomi cheferna. Nr 2 den koncernchefen som fortsätter att begå brott då Nr 1 sitter häktad, Nr 3 som inte har någon historik alls, henne ringde jag till några gånger men var inte alls intresserad. Hon har ingen inblandning i detta, vad jag vet ännu.

Nu mina vänner till själva frågan och svaret, alla i ledningen på Panaxia och kring bolag har varit inblandade på något sätt.
Det är för mig solklart nu med mail samt inspelningar att det är på det viset. Ekobrottsmyndigheten fullkomligt drunknar i information.

Så den som har mest information i denna härva förutom ”TJUVARNA” själva är undertecknad och mina vänner, vi kommer aldrig ge oss. Varumärket ska man vara rädd om, fråga familjen Dafgård om en månad om deras försäljnings siffror pekar nedåt.

Vi hörs vidare!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.