Panaxia-kunder får 170 miljoner! Ett steg i rätt riktning.

Hej på er, det är kul att det är många som följer denna utveckling och att det är många som har börjat trycka på dom som är ansvariga i denna fråga. Det är många processer som löper på samtidigt. Att Panaxia, konkursboet, nu har gjort upp med dom största fodringsägarna är bra och att Sparbanken 1826 betalat tillbaka 30 miljoner av dom 40 miljonerna.
Men en sak är säker, lika säker som att solen går upp imorgon också är att undertecknad och min kollega och vän inte fått betalt för dom aktierna vi sålde till Panaxia.
Dom som varit delaktiga i denna affär ifrån början till slut är skyldiga, det är för mig nu helt klart.

Måste bara passa på att skicka en hälsning till dom som är berörda och varit delaktiga i detta tjuv och rackar spel! Ni har blåst fel killar och helt fel företag denna gång, vi kommer ALDRIG ge oss. Detta gäller naturligtvis XYZ Fiskaregatan och pattrasket där också.
Jag passar också på att skicka en hälsning till all den underbara personal som arbetade på Nordiskbevakningstjänst, då menar jag också all uniformerad personal. Utan bra vakter existerar inte bevakningsbolagen. Vi hade den absolut bästa personalen.
Jag kan bara beklaga att vi gjorde en affär med kriminella människor. Att man ville köpa NBT för att man var i behov av det står mig nu helt klart. Det kommer att komma förklaringar på detta längre fram i denna skandal. Vi kommer att få upprättelse var så säkra.

Vill också tacka för allt bra jobb som görs bakom kulliserna!

Vi viker aldrig ner oss. Det går i väntans tider, snart föds det nya bolaget..

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.