Spelet kring förhandlingsbordet kan snart börja på allvar!

Hej, Bo Bengtsson Sparbankerna tror att dom kan smita ut köksvägen ifrån festen då Panaxia huset brunnit ner. Då brandmännen kommit på plats så försvinner pyromanerna, varför jag skriver pyromanerna är för att det är flera inblandade.

Detta är vad som hänt på Panaxia. Bo och hans bank är med och vet vad som händer och det finns det bevis för, sedan försvinner man med miljonerna och betalar tillbaka dessa och tror sedan att man har gjort bot. Detta är för mig både konstigt och samtidigt oroväckande att man som en stor bank kan göra på detta vis. Nu finns det många aktörer som felet det vet vi nu. Men det måste upprepas ideligen för tydligen så försöker man glömma vad som hänt.

Det är helt klart att alla försöker inta en position nu som gör att man kommer ur detta så bra som möjligt, jag satt hos en stor bank och just diskuterade detta, han sa att det är så mycket pengar att ingen vill sitta med svarte Petter. Man kan nu leka med olika scenarior om vad som görs eller kommer att göras ska Forex göra upp med Bo? eller har dom redan kommit överens. Man ska komma ihåg att bankerna gav direktiv till PWC och koncernchef Wallin samt säkerhetschef Rydholm att upprätta den kvarstadsansökan emot grundarna till Panaxia där JAG också blandades in. Den är och var helt felaktig denna var påhittad och man ville bara dölja sina egna kriminella handlingar! PWC har också utrett sig själva, horribelt.

Jag kan förstå att det är svårt för myndigheter att avgöra en skuld fråga i denna härva, men ju mer dom läser på sig och ju mer dom kommer in i det hela så blir det ganska enkelt. Nu är det så att fler och fler företag hör av sig till mig som har hamnat i svåra lägen där dom känner att dom inte får hjälp av myndigheterna och jag förstår dom. men detta måste redas ut, över 5000 företag har drabbats.

Jag själv har kommit tillbaka efter ett hårt slag, det har tagit mig ca 7 månader att resa mig och förstå alltt som hänt och vad jag har varit med om. Nu har jag mina gamla dagböcker och ca tretusen mail att ta del av samt inspelningar. Tackar mig själv för att jag är en ”hamster”. Sedan har jag naturligvis många goda vänner som hjälpt till att bena ut olika saker.

Nu har jag fått kommentarer på bloggen av folk som känner sig utpekade och hot har också inkommit samt att man försöker störa min nattsömn. Att inkomma med hot emot mig är fegt. Visa upp er istället och ta en debatt era uslingar!
Nu är det så att ju närmare vi kommer sanningen desto svårare blir det för företagen och personerna kring dessa att köra att köra ”strutsen” dvs gömma sig. Som jag sagt tidigare i mina bloggar, stå upp och gör rätt för er.

Kommer aldrig vika ner mig, aldrig.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.