Nordiskbevakningstjänst AB har plundrats!

Hej alla!
När det gäller konkursen i Panaxia så förstår alla som varit med i denna härva eller läst om den att Nordiskbevakningstjänst mitt gamla bolag går i konkurs pga. av denna härva samt mitt ägarbolag HIH AB, jag har ej fått betalt första gången jag sålde mina aktier i Pan Alarm, Pan Alarm var Nordiskbevakningstjänst, det ska alla ha klart för sig. Pan Alarm var en tom boll som måste fyllas till alla pris. Vi blev således en måltavla för detta, det vet alla.

Under denna period är det väldigt illa ställt med mig och mitt bolag. Jag försöker att hålla skenet uppe såväl hos vänner och min familj. Vem vill vara en förlorare. Jag har kvar lån hos banken och mina aktier är sålda.
Det var ett kontant bud, alla vet det!

Det som skickas över till mig är en struntsumma Panaxia aktier samt ett hus som inte existerar jag har inte ens bett om detta, affären var med Panaxia ingen annan. Detta är en mycket enkel affär i början som krånglas till av olika skäl, Panaxia hade inga pengar ifrån början att köpa Pan Alarm för och det visste alla. Framför allt så visste den legala rådgivare detta, Foyensadvokat visste detta och gjorde upp affären trots detta. Det är ”skurkaktigt” nog om detta. Denna byrå ska jag berätta mer om senare.

Det jag ska försöka tydliggöra är hur spelet var innan konkursen på NBT, under konkursen och efter konkursen vad som hänt. Jag kommer presentera lite olika bevis. Detta kommer att påvisa hur dessa herrar i olika bolag plundrat bolaget och sedan försökt skylla detta på mig.

Vi måste resa tillbaka i tiden några månader innan Carolina Damos och Thomas Gravius blir häktade.
Alla lögnare och kriminella i Panaxia står och hoppar och vill att bevakningen på NBT ska gå i konkurs, min ekonomiska rådgivare Lars Rosvall vill också detta, han har under längre tid nu varit en Panaxia vän, han har alltså gett mig och mina kollegor en helt felaktig bild om vad som skett med Panxia affären. Larmcentralens chef på Panaxia vill locka över personal ifrån NBT, han lyckas med två. Lars Rosvall lyckas med att indoktrinera vår chef som skall hålla i värdetransporterna för vår del.

Sedan skulle man försöka att sabotera så mycket som möjligt. Vi fick tillbringa veckor med att städa upp efter en viss person. Vi hade länsstyrelsen på besök under väldigt lång tid. Denna person försöker också systematiskt kränka mig på Flashback samt på facebook.

Det bästa som hade kunnat hända nu för Panaxias rövarband var att vi skulle tappa auktorisationen. Många stod bokstavligt talat och skrek på mitt rum att vi skulle stämma personen i fråga. Det mest absurda är att personen som skadat oss så mycket går och påstår att jag hotad honom. Jag tror eller rättare sagt vet att denna person genomgår ett moraliskt helvete nu. Han måste ha det jobbigt.

Det var mycket nära att man hade lyckats med detta rövar trick om inte nu personalen på NBT varit så flitiga. Vi hade kunnat tappa auktorisationen, lögnerna in till länsstyrelsen höll på att gå igenom.
Det man inte hade räknat med hos rövarbandet var att Panaxia gick i konkurs, så där stod personen ifråga ifrån oss och rövargänget utan husse, vad gör vi nu då? Förvirringen är nu stor hos rövargänget.

Dom som vet dom vet, det är en alldeles för invecklad historia att berätta men nu så här efteråt kan jag bara konstatera att det var alldeles för många hajar runt båten vid denna period.
När konkursen i Panaxia var ett faktum så börjar XYZ Fiskargatan och dess patrask att starta städpatrull AB, redan här förstår man att inte det går att rädda NBT.

Jag får sparken och kort därefter tar man bort den kompetenta ekonomichefen på NBT, varför? Bara för att sopa igen spåren och börja plundra bolaget på tillgångar förstås.

Det är ganska enkelt att se vart alla avtalen har försvunnit och vilka det är som producerar uppdragen idag.
Det som däremot är lite mera komplex och tar lite mera tid är att gå igenom böckerna, räkenskaperna.
Under rekonstruktionen på NBT så hände många saker i böckerna, dessa herrar som var med och kokade i böckerna kommer att få förklara sig, om jag vore i deras kläder skulle jag gå raka vägen till ekobrottsmyndigheten och förklara vad vi gjort. Detta är naturligtvis ett dröm scenario som aldrig kommer hända. Jag kan berätta en sak här och nu så att ni får en försmak på vad som kommer att uppdagas.

Dessa herrar eller herre bokar upp en fordran på Håkan Isaksson holding på 6,7 miljoner!
Detta är helt felaktigt, dessa pengar har jag förklarat många gånger och jag gör det igen. Jag gör det gärna hur många gånger som helst.
1,7 miljoner kommer in på NTB:s konto dessa går raka vägen in på ett Swedbanks konto som inte ägs av Håkan Isaksson holding.
5 miljoner kommer in på NTB:s konto dessa går raka vägen in på ett Swedbanks konto som inte ägs av Håkan Isaksson holding.
Björn Wallin den dåvarande koncernchefen på Panaxia är det som uppmanar vår ekonomichef via mail att föra över dessa pengar till detta konto.
Nu till 10 000 kronorsfrågan Vem tror ni nu äger detta konto? Lista ut det, inte är det mitt och inte är det den s.k. planeraren. Så vems är då detta konto?

Det man nu gör är att man bokar upp dessa pengar emot Håkan Isaksson holding som om jag hade stulit dessa!
Detta är osmakligt och hade det inte varit för en gammal god vän och kollega så hade jag haft det väldigt jobbigt att förklara detta, jag hade ingen aning om att man bokat upp detta på mig och mitt bolag.

Jag kommer inom kort att publicera ett brev där ni själva kan läsa brevet som skickas till mig, påstår man att man gjort. Dessa 6,7 miljoner använder sig också Björn Wallin om i kvarstadsansökan emot mig. Han är själv med och för över dessa pengar till Swedbanks kontot som jag inte äger, sedan anmäler han mig och sedan gör XYZ Fiskargatan detta.

Tror ni att jag under en rättegång skulle kunnat förklara detta så att nämndemännen, domaren skulle förstå detta!
Först ska jag förklara för en försvars advokat denna historia, bara det kommer ta tre månader. Sedan ska jag förklara att jag inte bara har blivit lurad en gång utan tre gånger. Vem tror på det? Det gäller att samla bevis, samla bevis och samla bevis.

Detta är ett arbete som skulle göra vilken utredare som helst i detta avlånga land grön av avund. Det ska också tillägas att jag mått väldigt dåligt under en lång tid och att jag bara har orkat jobbat en begränsad tid per dag, jag är van att jobba hårt och länge.

Tack till alla mina vänner som trott på mig och orkat stå ut och framför allt ett stort tack till kollegan och vännen som har stått bakom mig under en lång tid i denna härva.

När slutspelet snart börjar är vi laddade med bevis och bevis. Läs nedan, svart på vitt hur en man med en penna kan ställa till det. Ser ganska bra ut om man bara läser det rakt upp och ner.
Jag kommer att skriva mer om vilka som har uppdragen som NBT hade och hur böckerna ser ut idag och hur dom såg ut. Detta var bara en introduktion.
Jag kommer att återkomma! Vi viker aldrig ner oss. Snart börjar slutspelet. Ps CBR, sluta jaga mig annars kanske allt om dig dyker upp, vem vet?

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.