Horribelt! Förfalskade dokument, ett smakprov. Jag kommer att lägga upp bevis.

Förfalskad namnteckning! Detta är ett av många, många dokument som finns.

När Nordiskbevakningstjänst köps tillbaka av mitt bolag så vill jag ha en överlåtelsebalans, jag tjatar om detta men får bara ”rappakalja” som svar. Jag vägrar då att skriva under faställelseintyget. Det som ni ser till vänster i bild är den falska och det ser ut som man har skrivit Olle Gisslen, den högra är den riktiga. Detta godkänner bolagsverket och dessa personer som är inblandade, jag kommer att återkomma med datum på detta, tänk efter lite nu mina vänner vilka som är inblandade när man ska lämna in ett sådant här viktigt dokument och vilka datum som är viktiga och framför allt, inge bra att förfalska, ÄR inte detta ett bolag som ingår i en koncern som är på börsen!!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.