När man hade pumpat ut allt ur mig samt gett mig sparken började man täppa igen spåren.

Denna bild är tagen ifrån Nordiskbevakningstjänst, här försöker XYZ gänget att kopiera hårdisken ifrån Polen, behövs mer bevis på att detta är galet! Dårarna försöker att kopiera hårdisken när bolaget är under rekonstruktion, denna handling och att Lars Rosvall som var ekonomi ansvarig utskickat ifrån Nordiskkapitalförvaltningen, numera XYZ Fiskaregatan bokade upp en skuld på mig och mitt bolag som var påhittat samt en massa andra saker  i bokföringen. Styrelseordförande Jörgen Andersson hoppas att du läser min blogg för det kommer att läggas ut ännu mera bevis, JAG hoppas också att FOYEN samt PWC läser.

Kan detta vara möjligt?

Kopiering av hårdisk ifrån Polen

Nu kanske ni förstår att dessa ”grabbar” är inte att leka med och att det nästan har tagit ett år för att få fram bevis, nu kanske alla förstår att hoten som kom emot mig inte var på några falska grunder.

Som vi säger i Skellefteå och numera Piteå samt Lund där Jacobsson bor han som var likvidator på XYZ gänget. Ullanders små pojkar har målat in sig i ett hörn så också Foyen och PWC samt förra koncernchefen. Smaklig måltid. Det kommer mera.

Vi höras.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.