Hej jag heter Håkan Isaksson och jag ringer ifrån hisaksson.com ville bara ställa några frågor angående Panaxia härvorna. Har du tid några minuter?

Hej på er!

Så har det låtit den senaste tiden när jag ringt, dom som jag har ringt till är följande. Foyen, PWC, Sparbanken, Forex. Jag har dessutom sökt en del av tjänstemännen.

Jag vill så gärna att dessa personer och företag ska få chansen att uttala sig här på bloggen, det är många som följer detta spektakel nu.

Så här låter det när jag ringer PWC. -Storbacka. -Ja hej, jag heter Håkan Isaksson och har några enkla frågor angående Panaxia härvorna har du tid?

– Nej det har jag inte, vet du vad?

– Nej det vet jag inte

– Du får kontakta vår advokat

– Okej det ska jag göra, men du, ni var ju med och gjorde upp olika affärer med mitt bolag och dessutom så var ni med och lämnade in en kvarstadsansökan som inte är sann där jag blev utpekad i massmedia, vad kan du säga om det?

– Känner jag inte till.

– Wallin påstår det, han säger att han aldrig var med i utredningen utan att ni och Rydholm och Vinges advokatbyrå skötte detta.

Telefonen dör. Han la på. Mycket fegt.

Detta är ungefär liknande med Foyen men dom hänvisar av naturliga skäl inte till en annan advokatbyrå, nu svarar dom inte överhuvudtaget. Sparbanken Bengtsson han är så feg att han sitter säkert och hoppar varje gång telefonen ringer.

Men hisaksson.com kommer att fortsätta jaga och ställa frågor. Jag vill inte trakassera jag vill bara ha rätt och så ska jag hjälpa alla andra drabbade också. Alla som känner mig vet att jag just brinner för dessa frågor. Men att utmana dom större aktörerna på ett icke svenskt vis gör att dom undrar vad som händer. Nu kan dom bara inte göra som dom vill. Dom kan inte leka myndigheter själva nu, mina vänner vi lever i en demokrati, låt det vara så. Ni är ingen myndighet PWC.

När PWC upprättade en polisanmälan emot min kollega och vän så gjorde dom bort sig fullständigt, den blev naturligtvis nedlagd. Förstår hur absurt det kan bli, skolpojken PWC gör bort sig, han blir påkommen med att tjuvröka och springer sedan till magistern och tror att han ska få stöd istället får nu lipsillen smisk på fingrarna och saken blir nerlagd. Åklagaren gjorde naturligtvis rätt.

Det som ska bli intressant att följa är hur konkursförvaltarna ställer sig till allt detta, dom kan bara inte BLUNDA hur Foyen och PWC samt Sparbankerna agerat. Jag kommer i mina senare bloggar att återkomma då det gäller Forex också, varför jag skriver om detta är för att det är mindre än en månad då konkursförvaltarna ska vara klara. Forex blir också intressant. Har ni fått betalt ifrån Sparbanken?

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.