Lögnerna fortsätter i Panaxia samt deras närstående bolag och i Nordiskbevakningstjänst!

Hej, äntligen är det klart med förvaltar berättelserna i dessa två bolag. Vi kommer närmare och närmare ett slut.

Det som vi kommer få se är att när sanningen stiger fram och slår ett flertal ”tjuvar” på fingrarna och förhoppningsvis så kommer dessa människor aldrig mera lura av andra människor deras pengar men jag måste ändå återkomma till PWC revisionsbyrån som har haft några riktiga konstiga typer anställda som släppte igenom dessa saker på Panaxia. Så har vi också Foyen advokat byrån med den lögnaktiga advokaten.

Min ekonomiska rådgivare Lars Rosvall som kommer ifrån XYZ Fiskaregatan kan ni läsa om i förvaltar berättelsen NBT, han bokade upp en fordran på 6,7 miljoner på mig, nu säger den VD som sparkade mig i förvaltar berättelsen att det var ett misstag, vad är detta? Samma gäng försökte dessutom ladda hem hårdisket ifrån Polen för att dölja spår!

Ska konkursförvaltaren gå på tjuvars linjer, NEJ. Pengarna som gick ifrån NBT dom 6,7 miljonerna som gick in på Remius konto, det kontot har jag aldrig ägt, det är så skönt för när du pratar eller skriver sanningen så behövs inget ljugare minne.

Det är skönt att konkursförvaltarna börjar komma ikapp ett tag trodde jag nästan att dessa skulle ge upp. Men icke sa Nicke och VI med. Dessa lögnare i dom olika bolagen ”skäggar” in i hörnet mera och mera, ju mera lögner som kommer desto bättre. Så varför fortsätter dessa då? För att ni har inget val.

Det roligaste i dessa härvor är att dessa har haft möten gemensamt för att diskutera Isaksson problemet! Vadå för problem? Hur vet jag nu det?Ring ni har mitt nummer, om jag nu är ett problem.

Vi höras som man säger i Skellefteå, fortsätt läs bloggen det gör över 10.000 användare nu inte illa pinkat av www.hisaksson.com  Läs också Nordisk bevakningstjänst förvaltar berättelse samt Panaxias, på Grönbergsadvokat byrå så finner ni Nordiskbevakningstjänst, Panaxias finns hos Lindahls förvisso inte lika bra, men jag ska inte klaga för mycket, det kommer nu att bli bra i slut ändan, så fortsätt svettas nu tjuvar för det är inte av solen ni kommer att göra det, gå raka vägen till EBM och anmäl er själva!

Så till er alla läsare trevlig fortsättning på midsommar helgen, jag kunde inte bara låta bli att skriva.

Håkan

Dela på
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks

20 kommentarer till “Lögnerna fortsätter i Panaxia samt deras närstående bolag och i Nordiskbevakningstjänst!”

 1. Håkan Isaksson skriver:

  Hej Anders!
  Tack vi är många, många som blivit lurade.

 2. Björn skriver:

  Hej Håkan,

  1,7 miljoner av de pengar du nämner som fördes över till Remium (Gravius konto) vi NBT kommer ju från Europark. Dessa 1,7 miljoner skulle betalas till Panaxia! Björn Wallin då VD i Panaxia ska ha kontaktat ekonomichefen i NBT och begärt att dessa pengar skulle föras över till Gravius och inte tillbaka till Europark?

  VD i Europark heter Bo Liljekvist och är väl mer känd för svindlerierna och mutorna med SL/G4S en Fd Polis var säkerhetschef i SL vid namn Hultman han fick flera års fängelse för detta! Den Fd säkerhetschefen i Panaxia Stefan Rydholm tyckte denna transaktion och VD Wallins agerande var helt normalt! Rydholm & PWC glömde dessa pengar vid kvarstads ansökan!!

  Stefan Rydholm trivdes uppenbarligen bättre med att spela golf med skurkar än att jobba som polis! Rydholm har ju nu en fin CV med Helikopter rånet mot G4S samt miljard svindlerierna i Panaxia!

  Skriv gärna mer Isaksson men se främst till att riktiga poliser samt åklagarna får allt mtrl du har!

  Trevlig fortsättning på sommaren!

  Björn

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej återkommer med svar ikväll avseende din skrivelse, intressant är det, jag vet att Bo skickade ett krav brev till NBT och att vi betalade 700 tusen till Panaxia, återkommer. När det gäller Wallin så är det rätt.

 3. Maria skriver:

  Hej Håkan,

  Först stora midsommar kramar från mig till dig ”KRAM” Kan inte Wallin betala oss alla väktare som förlorade semesterersättning och inarbetad lön? Wallin var ju VD i både NBT & Panaxia! Wallin får väl inte gömma pengar utomlands!

  Snälla Håkan öppna NBT igen så vi alla väktare från Panaxia & NBT kan få jobba hos dig. Anställ Björn och Lukas dom var ju jätte snälla och hjälpte alltid oss!

  Kramis igen!

  Maria

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej Maria, du hänger fortfarande kvar här på bloggen. Vi kommer att starta upp igen. Nu börjar det också lossna på kund sidan. När det gäller Wallin så vet inte jag om han har stoppat undan pengar utomlands, det är en fråga för ekobrottsmyndigheten men det florerar många rykten nu. Dom skrivelser jag får på bloggen nu är lite farliga saker och jag kan säga att det handlar bara inte om trippel agenten Wallin, så jag måste ta reda på sannings halten, kan inte bara skriva vissa saker. Det är många och åter många som följer detta spektakel men det är kul. Alla skurkar ska i fängelse, så är det. Det är över 10.000 som följer bara bloggen.

   Häng kvar och sprid bloggen! Jag har också fått en liten slant ifrån en herre för att fortsätta blogga. Jätte roligt.

 4. Håkan Isaksson skriver:

  Hej Arto, vi håller på att kolla upp dessa herrar just nu, efter helgen här så ska dom få svara på några frågor vi har, men när man ska strypa en orm så måste man ha bra grepp om skallen på den, alla som känner sig blåsta av dessa ska polis anmäla, många, många jobbar för detta nu. Bara på denna blogg är det över 10.000 användare.

  Tack och ha en fortsatt trevlig helg.

 5. Per skriver:

  Bra Isaksson,

  Vid svindlerierna mot SHB på över 100 miljoner mutade man bankchefen. Samma sak har troligen gjorts med Revisorerna i Panaxia. Fråga gärna Björn Schröder hur Gravius & Löfgren försökte lura honom att ta dessa svindleri lån.

  Gravius och Löfgren lurade dock Scröder att bli målvakt i GreenExit & Skyddsteknik då Ekobrottsmyndigheten häktade Löfgren våren 2011 för grova svindlerier.

  På samma sätt som Löfgren & Gravius lurade Schröder har Björn Wallin & Johan Ulander lurat dig med att köpa NBT. Värst är väl ändå att skojaren Wallin & XYZ packet lurade alla pensionärer att köpa värdelösa NBT obligationer,

  Allt detta under beskydd av den Fd polisen Stefan Rydholm bankrånarna & svindlarnas bästa vän!

  Blogga på Isaksson det är uppskattat med kurage och ärlighet.

  Per (också lurad)

 6. Kenny skriver:

  Härligt att se dig på bloggen igen Isaksson. Mats Löfgren, Joakim Sundqvist och Anders Eklund är ju ökända skojare ända sen Cashgurad. SQS och trippel-leasade säkerhetsväskor/bilar är ju ett adelsmärke för fifflaren Roger Iversen från Norge

  Penningtvätt via St:Petersburg har ju förutom Alderlid även Nordin (CKC Security Qube System, Ryssland) varit hjälpsam med dock så är det ju större summor än vad Aderlid smugglade!

  Även Rydholm ska ha smugglat pengar är det något du känner till?

  Kör hårt Isaksson skojarna ska in i fängelse, vi är många lurade som står bakom dig. Hör av dig när du får tid över

  Kenny

 7. Johan skriver:

  Rydholm, Lundmark och Wallin slängde bokföring samt förstörde inspelade filmer från bankvalvet när TG och Damos var häktade. Fråga gärna folk som jobbade på Panalarm (CBR)

  Alla vet att TG växlade (Forexbank) pengar i bankvalvet från kronor till Euro och Dollar. De växlade pengarna flög han med ”sin privatjet” till Grekland när han lekte ogliark. Det är inte bara TG och Alderlid som smugglat pengar ut och in ur Sverige. Man har inte bara använt ”privatjet” utan även leasade lyxbåtar, fråga gärna Dennis i Piteå vad han vet.

  Johan

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej, vet ej vem du är. Men vi kör.

  • Torsten skriver:

   Är nog knappast någon större idé att fråga CBR, karln var ju aldrig där och någon större kunskap om att jobba på larmcentral besatt han väl inte direkt.
   Än mindre hur man plockar ur inspelat material på alla övervakningskameror 🙂

 8. Leif skriver:

  Bosse Liljekvist och Stefan Rydholm har tagit 1,7 miljoner från Europark! Sen har Björn Wallin hjälpt till med stölden.

  Nu förstår jag varför Thomas Gravius och Dick Lidman kör mynten till trafikkontoret, jobbar Rydholm också hos Lidman?

  Öppna nya NBT igen Håkan vi väktare behöver ett företag där man inte riskerar att jobba för mynt skojare. Har du ringt Yvonne och Kjell om detta?

  Leif

 9. ÖVC skriver:

  Hej Håkan

  Först vill jag tacka dig eftersom vi nu mer är vänner och överens. Rydholm var min chef under en tid men han ljög hela tiden. Ingen litade på honom för han ljög hela tiden han har förstört mycket bevis och det har vi tagit kort på samma sak på NBT när Kjällander försökte kopiera datan från Polen! Men min son säger en åsna är en åsna.

  Nästa kaffe bjuder jag på, om du startar NBT igen ställer jag gärna upp och grabbarna kommer med oss. Ha en fin dag med mycket ljus och kärlek. Ring när du har tid.

  Ower and out!

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej, vem du nu är och påstår saker om att Rydholm ljuger men en sak är säker, både Rydholm och Wallin ljög i kvarstadsansökan, nu kör vi på! Din son verkar klok men i detta fall är det två åsnor.

 10. Håkan Isaksson skriver:

  Hej Arne, självklart. Tack, nu kör vi hårt.

 11. Kim skriver:

  Bra där Isak,

  Liljekvist & Hultman glömmer man inte, du verkar jaga skojare lika bra som du jagade oss väktare när du var chef på planeringen. Arnes grabbar leker man inte med.

  Kör så det ryker som på den gamla goda tiden!

  Kim

  • Håkan Isaksson skriver:

   Hej, Bo friades, Hultman ej. Men vi kör på. Det finns många som kommer bli fällda i dessa härvor. Då menar jag XYZ gänget, Panaxia folk m.m. Det där med planeringen gillade jag.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.