Lögnerna fortsätter i Panaxia samt deras närstående bolag och i Nordiskbevakningstjänst!

Hej, äntligen är det klart med förvaltar berättelserna i dessa två bolag. Vi kommer närmare och närmare ett slut.

Det som vi kommer få se är att när sanningen stiger fram och slår ett flertal ”tjuvar” på fingrarna och förhoppningsvis så kommer dessa människor aldrig mera lura av andra människor deras pengar men jag måste ändå återkomma till PWC revisionsbyrån som har haft några riktiga konstiga typer anställda som släppte igenom dessa saker på Panaxia. Så har vi också Foyen advokat byrån med den lögnaktiga advokaten.

Min ekonomiska rådgivare Lars Rosvall som kommer ifrån XYZ Fiskaregatan kan ni läsa om i förvaltar berättelsen NBT, han bokade upp en fordran på 6,7 miljoner på mig, nu säger den VD som sparkade mig i förvaltar berättelsen att det var ett misstag, vad är detta? Samma gäng försökte dessutom ladda hem hårdisket ifrån Polen för att dölja spår!

Ska konkursförvaltaren gå på tjuvars linjer, NEJ. Pengarna som gick ifrån NBT dom 6,7 miljonerna som gick in på Remius konto, det kontot har jag aldrig ägt, det är så skönt för när du pratar eller skriver sanningen så behövs inget ljugare minne.

Det är skönt att konkursförvaltarna börjar komma ikapp ett tag trodde jag nästan att dessa skulle ge upp. Men icke sa Nicke och VI med. Dessa lögnare i dom olika bolagen ”skäggar” in i hörnet mera och mera, ju mera lögner som kommer desto bättre. Så varför fortsätter dessa då? För att ni har inget val.

Det roligaste i dessa härvor är att dessa har haft möten gemensamt för att diskutera Isaksson problemet! Vadå för problem? Hur vet jag nu det?Ring ni har mitt nummer, om jag nu är ett problem.

Vi höras som man säger i Skellefteå, fortsätt läs bloggen det gör över 10.000 användare nu inte illa pinkat av www.hisaksson.com  Läs också Nordisk bevakningstjänst förvaltar berättelse samt Panaxias, på Grönbergsadvokat byrå så finner ni Nordiskbevakningstjänst, Panaxias finns hos Lindahls förvisso inte lika bra, men jag ska inte klaga för mycket, det kommer nu att bli bra i slut ändan, så fortsätt svettas nu tjuvar för det är inte av solen ni kommer att göra det, gå raka vägen till EBM och anmäl er själva!

Så till er alla läsare trevlig fortsättning på midsommar helgen, jag kunde inte bara låta bli att skriva.

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.