Skojar mäklare, del 2 av 4 dom kriminella nätverken! Så blev Nordisk Kapitalförvaltning AB bolaget XYZ Fiskaregatan.

Hej,

Året var 2011 då jag köpte tillbaka mitt gamla bolag, det var en skön känsla jag hade, han som hjälpte mig var en herre som hette Wallin. Han hade gjort något som hette en proforma balansräkning som vi kunde visa upp inför en bank som hette Swedbank denna var fejkad. Problemet var bara att allt var katastrof vid start datum.

Hur som helst så stötte jag ihop med två glada ”gossar” ifrån ett bolag som hette Nordisk Kapitalförvaltning AB, en försäkringsförmedlare. Det jag inte visste var att herr Wallin hade ett förflutet på Mangold samt på NGM börsen och måste naturligvis ha haft ett samröre med varandra tidigare och en annan obligationssvindlare Johan Ulander, då visste jag inte att denna man hade haft ett väldigt långt fängelse straff i Finland för ekonomiska brott. Nedan följer.

 • Nordisk Kapitalförvaltning herrarna som hjälpte till att finansiera köpet av NBT. Numera XYZ Fiskaregatan. Dom har säkert bytt namn igen och det är så det fungerar.
 • Wallin som både varit VD på NBT samt koncernchef Panaxia. Skulle inte han ha god insyn i finanserna i dessa bolag? Han satt i sex månader och pratade om hur bra denna affär skulle bli.
 • Johan Ulander Guld gruve experten, får in pengar via obligationer. Han har så mycket på sig att han får en egen blogg sedan med Gullstrand. Han e en riktig skurk denne Ulander.
 • Olika diverse försäkringsmäklare som drar in pengar till ovanstående.

Dessa herrar har bara en gemensam nämnare och det är pengar. Det man ska komma ihåg är att jag nu har läst på mig och dessa herrar har inget bra ryckte omkring sig. Nedan följer en kort fattat historia om Nordisk Kapitalförvaltning och så här kunde det låta i pressen.

Försäkringsförmedlaren Nordisk Kapitalförvaltning AB har haft flera allvarliga brister i sin verksamhet. Bolaget har brustit i sin rådgivning och information till kunderna samt saknat förmedlare med tillräcklig kunskap och kompetens. Därför återkallar Finansinspektionen tillståndet.

Här har nu Håkan Isaksson stått på scenen och förklarat hur JÄVLA bra detta bolag är.

Nordisk Kapitalförvaltning AB har haft allvarliga brister i sin rådgivning. Bolaget har systematiskt förmedlat kostsamma och riskfyllda placeringar till sina kunder utan att ta hänsyn till deras individuella önskemål eller behov.

Bolaget har samtidigt haft stora brister i sin information till kunderna och i sin dokumentation av rådgivningen. Flera förmedlare har dessutom saknat tillräcklig kunskap och kompetens för sina uppdrag. Sammantaget är bristerna så allvarliga att FI återkallar bolagets tillstånd med omedelbar verkan.

Nordisk Kapitalförvaltning har gett investeringsrådgivning och förmedlat livförsäkringar och fondandelar. Bolaget har omkring 900 kunder.

Jag fick naturligtvis panik! Vad gör jag nu då? Det är här någonstans som jag efter åt kan förstå att skutan börjar gå ner emot botten. Mina två kompanjoner kliver av ifrån båten, det jag inte förstod var att dom redan hade gjort det. Vart är dom nu? Vi skulle bygga ett bolag, trodde jag. Wallin jobbar med dessa herrar idag. Allt detta var planlagt redan ifrån början, skickligt kan tyckas men det är mycket, mycket kriminellt.

Dom hade sedan mage att manipulera i bokföringen under rekonstruktionen så att det skulle se ut som jag hade en skuld på 6,7 miljoner, när jag bevisade att detta var helt galet så förklarade man att det skett ett misstag, det var också dessa som försökte sno hårdisken ifrån Polen. Under denna period mådde jag väldigt dåligt och åkte på en semester som var inplanerad. Jag blev bara i sämre skick. Dagen efter jag kommit hem efter semestern hade jag ett möte med en av XYZ Fiskaregatan ”tjuven” 1. Tjuv nr 2 är smart nog och håller sig undan. Nr 1 han mer eller mindre hotade mig med diverse saker om jag inte lämnade bolaget som VD, här bestämde jag mig också för att gå till ekobrottsmyndigheten. Det jag inte visste då var att jag fortfarande skule sitta och jobba med detta.

När tjuv nr 1 och tjuv nr 2 hoppar av vårt gemensamma bolag dvs dom hoppar av bolagets styrelse ett år innan det smäller i ägar bolaget till Nordiskbevakningstjänst, redan där borde jag förstått vad som var på gång men jag fick alltid så bra förklaringar, naturliga sådana. När jag har fått sparken och dom lurat av mig det sista så sätter man systematiskt igång och plundrar bolaget och städar upp så gott det går och så gör man allt för att lägga skulden på mig. Nedan följer några saker man gör, ni ska komma ihåg att detta är mina gamla kompanjoner

 • Försöker ta hårdisket via ett IT bolag i Polen, finns både bild och vittnen på detta.
 • Dubbla bokföringar som man sköter.
 • Överföringar av tillgångar till andra bolag ni ska komma ihåg att herr Rosvall var min ekonomi chef, jobbar numera ihop med ett nytt bolaget där det går rykten om att den gamla Panaxia ägarn, äger. Dessa kör mynt åt Trafik kontoret.
 • Rosvall
 • Upp bokning av fordran emot mitt bolag på 6,7 miljoner, förvisso har man sagt att det var ett misstag nu, misstag!

Vilka kompanjoner…..

Jag kommer att åter komma med olika fordringar hit och dit. Tyvärr kan jag inte lämna ut detta just nu, en en sak är klar, detta är riktiga skojare.

Vi höras som dom säger i Skellefteå!

Dela på
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks

15 kommentarer till “Skojar mäklare, del 2 av 4 dom kriminella nätverken! Så blev Nordisk Kapitalförvaltning AB bolaget XYZ Fiskaregatan.”

 1. Björn skriver:

  Hej..

  Den där Wallin verkar inte vara någon man ska köpa en begagnad bil utav. Han stod dock och höll hov för investerare på NGM:s kapitalmarnadsdagar i maj 2012

  Gravius och Damos satt häktade när Wallin brede på för fullt hur bra Panaxia var. Undra hur många denna bilskojare tillsammans med Ulander blåst på pengar!

  Nu förstår man varför XYZ och Wallin ville sätta dit dig! Bra att du bloggar samt avslöjar dessa ohederliga personer samt deras metoder.

  Kämpa vidare Isak vi är mänga som håller tummarna för dig.

 2. Leif skriver:

  Hej Håkan

  Björn Wallin fick sparken från Rapid bevakning. Är det Wallin och Ulander som skulle ordna pirat bevakning i Afrika?

  Att lura folk på pengar är inte bra, ingen verkar gilla Rosvall som jobbar med XYZ och Schröder.

  Ha det bra

  Leif

 3. Göran skriver:

  Att komma i klorna på skojare som Wallin och Ulander är inte lätt. Det har sålts mycket skit obligationer av dessa 2 herrar och deras nätverk. Jool Capital och Nordisk Kapital Förvaltning var bara 2 bolag som hjälpt till.

  Amarant och Alivia (Ulander & Guldstrand) har ju blåst många genom att lova guld i Afrika som inte finns. Mineral Invest som de kontrollerar har aldrig producerat något guld utan har använts för peningtvätt. Kokain pengar tvättades genom det bolaget där smugglarna av knarket åkte fast. Det tvättande finansmagnaterna går dock fortfarande ute på gatorna.

  Wallin och Ulander ska man inte göra affärer eller köpa obligationer utav man ska prata med polisen om vad de gjort och gör.

  Mycket stort av dig att blogga öppet om detta.

  Ha det gott Isaksson!

  Göran

 4. Maria skriver:

  Hej Håkan

  Fy tusan vad arg man blir när man läser om Wallin och den där Afrika skojaren. Vi alla väktare från Panaxia och NBT har verkligen respekt för dig och din jakt på dessa personer. Tänk på hur mycket pengar vi förlorat förutom jobben på grund av dom.

  Hoppas du snart startar nya NBT igen!

  Kramiz

  Maria

 5. Håkan Isaksson skriver:

  Hej Anders, Wallin har inget bra rykte om man frågar runt men han är styrelse proffs ordförande i ett bolag som heter SCN, som har kopplingar självklart till XYZ Fiskaregatan. XYZ Fiskaregatan är Nordisk Kapitalförvaltning, ägdes av mina gamla kompanjoner. Man kan bara spekulera i vad för slags kopplingar dom har, Wallin han var en av dom som ville att jag skulle sluta blogga!

  En hälsning till skurkarna, vi kommer aldrig ge oss och för varje dag som går blir vi starkare och flera, ni har stulit andras pengar.

  Skriv på Anders, tack. Nu kör vi.

 6. KIM skriver:

  Isaksson ska man inte lura det lärde jag mig på Partena tiden. Kokain och tvätta pengar, inget verkar dessa skurkar dra sig för.

  Kör hårt Håkan!

  Kim

 7. Kenth skriver:

  Skriv på Isaksson, Rosvall den Fd revisorn han fick besök av ett MC gäng efter att han blåste ett företag samt sina syrror på familje arvet. Har du gjort affärer med Rosvall ska du vara glad att du har kalsongerna kvar. De skojarna du stött på kan man bara hoppas blir inlåsta med livstids märingsförbud.

  Blogga på det är bra ocensurerad läsning.

  Kenth

 8. Håkan Isaksson skriver:

  Hej Anna, mycket trist att höra. Vi kommer aldrig ge oss, jag beklagar verkligen detta. pengar ska tillbaka och skurkarna ska få sitt straff.

 9. Håkan Isaksson skriver:

  Hej Ali, vi kommer att köra och alla på gamla NBT, det är många som hör av sig!

 10. Tommy S skriver:

  Kan det helt enkelt vara maffian som nu polis och åklagare avslöjat? Det verkar vara kokain, penningtvätt, leasing bedrägerier, svindel av butikernas pengar samt luft-obligationer!

  Vad tror du?

  T.S

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.