Per Nygren som är skurken ifrån Handelsbankens skandal han står upp för vad han gjort! Det borde alla Panaxia skurkar också göra.

Hej, lyssnade på radion igår avseende Handelsbanks härvan, där var Per Nygren med. Jäklar jag blev imponerad, han stod upp för vad han gjort.

Det borde ni alla ta lärdom av, PWC, FOYEN, PANAXIA FOLK, RYDHOLM, WALLIN, GRAVIUS, DAMOS, LUNDMARK, och alla andra som gjort galet ifrån sig XYZ GÄNGET!!

 

Återkommer, bra jobbat Nygren.

Dela på
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks

22 kommentarer till “Per Nygren som är skurken ifrån Handelsbankens skandal han står upp för vad han gjort! Det borde alla Panaxia skurkar också göra.”

 1. Maria skriver:

  Du skriver så bra, alla väktare som jobbade på Panaxia & Nbt hoppas att du startar NBt igen. Du och Bosse utbildade oss i etik, moral och kommunikation. Verbal judo har jag haft stor hjälp av.

  Hoppas att alla som varit inblandade i Panaxia brotten gör som du säger och erkänner och ber om förlåt.

  Kramiz

  Maria

 2. petter olsson skriver:

  Per Nygren är ingen skurk. Han är en person som med näbbar och klor kämpade in i det sista för att rädda de bolag han var involverad i.
  Antagligen för ärlig.
  Läs de senaste dagarnas artiklar på http://www.ljp.se

 3. Kenneth skriver:

  Hej

  Du vet mycket väl att de Euro som bl.a. smugglades från Ryssland bara var fejk och penningtvätt det var inga installationer. Håkan du tog dom pengarna i egen ficka precis som när Gravius stoppade en halv miljon i sin ficka december 2009 (fråga Johan)

  Varför berättar du inte om de lyxhus och fastigheter som du har i Grekland och Thailand precis som Gravius har! Du har en del att förklara i stället för att kritisera Per Nygren, du var väl också storägare i Strict och kompanjon med Löfgren å Gravius!

  Kenneth

 4. Joakim skriver:

  Hej Håkan.

  Kommer du vara stor själv som Per Nygren och förlåta Wallin, Rydholm samt övriga medhjälpare i dessa miljard bedrägerier i Panaxia och Nordisk Bevakningstjänst?

  Om jag förstår det rätt så vill ju Wallin lämna tillbaka pengarna han lurat åt sig av dem som köpt NBT obligationerna av XYZ-Fiskaregatan. Wallin ska ju ha mer än 10 miljoner dollar gömda på olika skatteparadis så det ska väl inte vara några problem att betala. (Skatteverket vill såklart också ha sin del av kakan)

  Om Wallin sen pratar med Peter Nygren samt Johan Ulander (Aluvis & Amarant)och får dem att göra samma sak vore ju Wallin kanske värd att förlåta.

  Håller du med mig?

  Joakim

 5. Lena skriver:

  Hej Håkan

  Du är bäst och den ärligaste jag vet. Vi väktare, OV som jobbade på Panaxia och Nordisk BevakningsTjänst skulle bli jätteglada om du och Stig startade ett nytt bolag.

  Alla väktare som förlorade jobben skulle söka dit. Både Nordisk Bevaknings Tjänst och Panaxia förstördes ju pga av allt fiffel Gravius, Wallin och Damos mfl höll på med.

  Om du och Stig startade ett nytt bolag skulle även vi anställda få chansen att visa att vi inte är skojare den stämpeln har många vanliga anstälda fått pga av andra.

  Lena

 6. Lamin skriver:

  Stor respekt för dig boss!

  Lamin

 7. Göran skriver:

  Hej Isaksson

  Alderlid med flera brukade gå in på ”Baronens” kontor efter de varit lydiga lakejer. Det låter och är helt sjukt men de gick in på hans kontor, ställde sig på knä samt kysste hans hand. De kallade honom ”den store” eller ”Don” och böjde sina huvuden och visade underkastelse!

  Var du med om något liknande i den sinnessjuka sekten Panaxia?

  Göran

 8. Kim skriver:

  Isaksson & Nilsson Värdebevakning AB

  Bra förslag av Lena, vi alla fd NBT och Panaxia väktare är redo. När startar ni bolaget?

  Ha det gott!

  Kim

 9. Magnus skriver:

  CBR och Patrik är dom på?

 10. Kenneth skriver:

  Jevlar vad det skulle vara fint ifall Rojas skulle börja med dig igen !!! Såg att dom sagt att Rojas skulle bli din driftchef och planerare igen. Jag lovar dig Håkan jag och många med mig kommer att kämpa för dig. Jag har aldrig haft en sånn snäll chef som Rojas. Han var alltid snäll mot oss väktare. Och så skojade han mycket med oss( hihihihi) han var den bästa chefen får du med Rojas i NBT så kommer vi i La Famillia komma tillbaka till dig igen. Det var Rojas som startade vår klubb La Famillia, och vi är många som vill börja hos dig igen. Bra Håkan att du hjälper oss, och jätte fint och underbart att ni är vänner igen.Få med Rojas i NBT igen så är vi många hundra föredetta anställda som kommer att vara med i båten igen./// K

 11. Kjell skriver:

  Alla fackligt aktiva kräver att det startas en NBT-Panaxia klubb! Vi vill ha rättvisa och sanningen men framförallt att alla löner och semesterersättningar betalas ut,

  Håkan du som är en gammal facklig kämpe stödjer du oss som en äkta kamrat i denna fråga?

  Kjell

 12. M M skriver:

  La Famillia jag är på. Kan vi åter uppstå igen med Rojas. Så skulle det vara det underbaraste som hänt. När vi var La Famillia så var vi trogna jobbet. Se nu till Håkan att Världen bästa chef, Rojas täljer med dig! Han var den ärligaste. Och bästa chef jag haft. M M.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.