Nu vill ingen skylta med att man har jobbat på och med Panaxia, en advokat byrå samt en revisionsbyrå.

Hej, en skandal, en skandal, vilka fegisar. Byråns advokat har ändrat sin status på deras hemsida, förut var han expert på säkerhet m.m. Nu nämns inget, inget. Precis som hans CV har ändrats totalt, vad gör han med sitt förflutna? kommer återkomma kring detta. Likadant gör revisionsbyrån.

Jag skulle inte ens klara av tanken på att sudda bort saker i mitt liv, stå upp och var ert bolag, dom som jobbar på ett bolag eller ägare är dess själ, förstår ni inte detta, jag var tvungen och skriva om detta för det är många som hört av sig.

Det finns ingen som helst trovärdighet att ena dagen är man expert på detta sedan expert nästa vecka på något annat. Sorgligt. Detta måste jag bara följa med lys och lykta.

Men det är klart, denna advokat som jobbade med Panaxia jobbade också åt andra bolag som Laccord, Håkan Isaksson holding, Jasminal UA, säkert också Skyddsteknik, detta kommer ni aldrig slippa undan. Gör som andra nu byrån så kan vi ha ett möte som ni vägrar. Hur kan ni vara rädda för en kille som mig? Jag tror mig veta och det ska fram, som ni och andra diskuterade på ett möte, vad gör vi med problemet Isaksson?

Läs och gör som 10.000 andra användare.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.