Bloggen den 14/7 är tillbaka! Många vill detta och undrar varför. Återkommer med varför.

Hej hoppas att ni har det skönt nu i mitten av Juli och kan njuta av den Svenska sommaren med allt vad den kan erbjuda vissa av oss badar andra kanske spelar golf vad vet jag.

Själv försöker jag njuta så mycket det går även fast undersökningarna av Panaxia och Nordiskbevakningstjänst härvorna börjar nå en pik då det gäller utredningar, jag vet inte om ni har läst den förra bloggen som släpptes den 14/7 med bilder och text men det slet tydligen tag i många känslor i fiende lägret. Det jag vill poängtera i detta är att jag hängdes ut med falska anklagelser emot mig i kvarstadsansökan som resulterade i att jag hamnade i radion på bästa sändningstid då pratar vi om miljontalslyssnare.

Nu så är det över 50.000 tusen besökare på bloggen och över 13.000 unika IP adresser och över 140.000 träffar, helt makalöst vilket intresse.

Alla förstår att det är ett intresse då vi har med skurkaktiga figurer i olika tappningar, allt ifrån folk ifrån säkerhetsbranschen till finansmarknaden, det som också har börjat dyka upp är att det är många entreprenörer som blir lurade, invaggade i en slags falsk trygghet om att om dom bara gör på detta vis så kommer dom att bli förmögna och kunna ägna sig åt andra saker här i livet.

Nu är ju mitt stora intresse säkerhet så jag var inte svår fångad om man säger så. Men dom som har hört av sig till mig kanske har velat sluta jobba, checka ut helt enkelt. Dessa stackare förklarar också för mig att dom skäms för att dom har blivit lurade och att det ligger något skamset i det. Jag känner med dessa människor och jag kände likadant, hör av er till mig här på bloggen vi börjar bli många nu.

Alla skurkar som tar andras pengar ska betala tillbaka och ta sitt straff, dom är tjuvar helt enkelt och ni ska inte skämmas!

Vi hörs vidare och jag säger som dom säger i Skellefteå och numera i Piteå, vi höras! Smaklig måltid.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.