Vem lurar vem i dessa obligationshärvor! Guldstrand och Ulander ner till HSF securitis och skojarna på XYZ gänget.

Hej detta är en helt osannolik historia som jag ska försöka med några rader beskriva för er, jag träffade en herre som heter Ulander via XYZ gänget som jag skapade obligationen med för att köpa tillbaka mitt gamla bolag Nordiskbevakningstjänst det jag inte visste då var att det var ett helt värdelöst bolag som hade plundrats ifrån dom gamla cheferna på Panaxia.

Jag trodde i min enfald att detta skulle bli en kanon affär, det jag däremot hamnade i var en total smetig historia med internationella bedragare, nu skrivs det ganska mycket om gruvor i Kongo, det jag dessutom fick var ett erbjudande ifrån Björn Wallin om att Wall stret international var intresserade av att förvärva Nordiskbevakningstjänst. Ett riktigt skojar gäng!

Jag fick också ett erbjudande att med Ulander och XYZ gänget att starta ett internationellt bolag som skulle jobba med säkerhet bl.a. att åka på fartygen.  Det jag inte visste då var att detta bara var en stor teater för att lura till sig obligationspengar.

När vi lade upp presentationen för dom som skulle satsa pengar i detta så var inte jag med på det ekonomiska men naturligvis så hamnade jag uppe på scenen och skulle ”dra” historien om det förträffliga företaget Nordisk bevakningstjänst. Ett f.d. gasell företag och en VD som nominerats till åretssäkerhetsnål, detta är en mycket sorlig historia. Herregud jag litade på herr Wallin som varit börs VD och körde sin proformabalans inför banker och dylikt, det jag kan är att skydda personer och egendom. Perfekt tänkte jag, han kan ekonomi och jag kan detta.

Att nu dessa ekonomiska skurkar dras till varandra har jag lärt mig nu, har jobbat och lagt ner 15 månaders jobb på att förstå hur denna soppa kom till, alla har ett ansvar jag också. Men vem har nu tjänat pengarna, inte är det jag. Har skulder kvar.

Jag blev kallad till ett möte med Ulander med en av XYZ gängets grabbar dom hade tydligen varit med och startat en obligation till Ulander, XYZ grabben var peppad till tusen för nu skulle han ha tillbaka dom tio miljonerna Ulander hade fått, det slutade med att XYZ grabben fick stryka på foten för dom hade misslyckat med att dra in ytterligare 15 miljoner.

Så det finns ett nätverk där man har en pappa och flera söner som springer utav bara den för att dra in pengarna sedan flyttas dessa pengar runt i olika bolag, nät tidningen Real tid beskriver detta på ett väldigt bra sätt, sedan finns det andra bloggar som beskriver dessa härvor också med Gullstrand och Ulander.

Det som dom fick in som styrelseordförande var en gammal socialdemokratisk minister, allt var ”riggat” och klart ny kunde alla säljarna på Nordisk kapitalförvaltning skrida till verket, numera XYZ fiskaregatan om inte det är namnändrat nu också vid skrivandes stund, förstår ni vilken skicklig rigg detta var. Allt satt som en smäck!

Nu håller denna historia att rullas upp och detta är fantastiskt skönt. Nedan följer några riktigt svidande saker att skriva om.

1. Lurad när vi säljer bolaget. Panaxia folk samt den omtalade advokaten på Foyen är klart med här samt PWC revisorer samt ekonomichef Lundmark.

2. Lurad när vi köper tillbaka bolaget. Wallin i spetsen med sin Proforma balans detta kan banktjänstemannen på Swedbank Hans Gatstam vittna om.

3. Blir lurad på min fordran av XYZ Fiskargatan grabbarna. Jag var totalt ur balans här när jag blev formligen attackerad av Englund hemliga möten hade gjorts bakom min rygg när jag var borta, jag hade jobbat i femton månader med att försöka rädda bolaget, snittade ungefär 15 timmar per dygn.

4. Som tack för kaffet försöker Rosvall med Peter Sundberg smutskasta mig och bokar upp fordran på 6,7 miljoner som dom sedan drar tillbaka som felaktig, fina killar!

5. Wallin Panaxia chefen samt säkerhetschef ser till att jag hamnar i radion på ett skurkaktigt sätt! Attuna tingsrätt.

Jag kommer att fortsätta tills jag fått upprättelse, denna värld är inte rättvis men skurkar ska inte få fortsätta att lura av hederliga människor sina besparingar!

Bild på mig och några vakter i Tensta då Dagens Industri gör ett reportage om oss när vi blir ett Gasell företag, inga skojare med då inte.

Bild på Björn Wallin, denna bild kan vara ifrån då man ifrån Panaxias sida försökte åka och få in pengar externt, då förklarar Björn också att det var inte så farligt med att grundarna hade häktats två dagar innan, visste Björn W allt då  eller hade denna man också blivit lurad, proforma balans Björn, Hans Gadstam på Swedbank som vi satt och pratade med om proforma balans.

Trevlig helg mina vänner, jag går och fiskar. Jag är inte bitter vet att vi ligger i bra fas nu.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.