Läs! Ekobrottsmyndighetens förhör med Smithsbilar, många bilar i Panaxia skeppades iväg österut och Nordiskbevakningstjänst tog kostnaderna.

 

Hej, det är ett enormt sug nu på vad som hände, när det och hur det nu är i dessa leasing skandaler. Jag ska vara helt ärlig och säga att i denna historia har ingen 100% koll, nu börjar Ekobrottsmyndigheten få grepp på situationen men det har tagit tid och det förstår jag, det är en konkursförvaltare som jag är imponerad av och det är Nordiskbevakningstjänst men dom verkar bry sig om situationen på ett bra sätt. Sedan har jag mer eller mindre jobbat heltid med detta i femton månader man behöver inte ens namn ge min kollega han har kört på ännu längre och då ska ni komma ihåg att vi båda har en god insyn i detta. Bil 1 till vänster är en mynt bil. Bil 2 bevakning. Bil 3 sjukvårdtrp. Bil 4 klassisk värde bil.

mynt bilbilar panaxiablod bilpenning tvätt

värde bil

Om vi går till bil nr 4 så blev den bara längre och längre, dvs det beställdes bilar med allas goda insyn om vad som pågick, det var ju många ”jobb” på gång.

Man ska komma ihåg att det fanns lastbilar och båtar också jag skulle uppskatta ca 300-350 bilar, alla bilförsäljare stod på rader!

Ni som inte är med på noterna vilket inte jag heller vad med  på först var att dessa över finansierades, jag förstod inte riktigt hur allt hängde ihop. Så länge skutan gick bra, så länge vädret var bra så ville alla åka med på detta tåg. Alla förstod detta, Göran Lundmark ekonomichef gick runt som en sångfågel och visslade, han visste mycket väl, PWC likaså, Foyen likaså, vissa i styrelsen är jag helt klar med nu, alla förstod.

Bil nr 2 är den klassiska Ronny Smith, Smiths bilar eller Stockholms norra orakel för Nissan, Nordiskbevakningstjänst hade fått förnyat förtroende att köra service till Trafikkontoret och jag var sprudlande glad, vi la en leverans på tekniker bilar, när man kör service så måste man ha en mindre skåp bil annars fungerar det helt enkelt inte, hur som helst det blev ett kaos, jag blev uppringd av Panaxia chefen som fullkomligt skrek rakt ut, vill ej nämna detta här. Stoppa alla beställningar sa han, inspelad såklart. Jag ringde upp vår avdelningschef  och skämdes som sjutton och förklarade läget, vill ej namn ge honom här av respekt, han är en mycket god människa som sedan slutade på grund av mobbning helt enkelt av sin chef. Så nu stod vi där med Nissan bilar, om jag nu ska prata i metaforer så är det ungefär som att som att köra en treårings cykel genom Sahara öknen.

Nu till en helt annan sak företaget Tri kamis  i Vilnius ett bolag som ägdes också av Panaxia i denna styrelse satt den fd polisen Rydholm samt Foyens advokat Joakim Sundqvist han var klok nog och ”stack” som han lärt sig göra när det börjar brännas men ersattes av Wallin.

Innan jag köpte bolaget så skeppade man över Nissan bilar och andra bilar som var finansierade upp i det blå, man säger helt enkelt till finansbolagen att man utrustar dessa med saker som inte finns allt ifrån SQS väskor till säkerhetsutrustning.

Jag påtalade detta för Wallin hur många gånger som helst att den uppkomna situationen måste lösas men det var som han hade korsdrag mellan öronen. Björn Wallin var under denna tid både VD i Panaxia bevakning som bli Nordisk bevakningstjänst samt koncernchef Panaxia, hur är detta möjligt,  Sundqvist ifrån Foyen samt fd polisen Rydholm och Wallin samt Gravius har pratat ihop sig.

Så gör man sedan också med Skyddstekniksbilar lämpar över dessa till mig med Björn Schröders lättnad att bli av med dessa, finns vittnen på detta. Något jag tycker ni ska lyssna på är en inspelning då Björn sjunger ut i Sveriges radio om dessa väsk bedrägerier. Det är bara att gå in på deras hemsida och sök, mycket spännande jag sitter och frågar ut han hur dom gör.

Nog om detta, tillbaka till Ronnie Smith, läs gärna här om hur han total sågar sin vän Koncernchefen inte vid anklarna utan tårna, detta förhör är nästan bättre än gamla deckaren Kojak om ni kommer ihåg honom. Att nu alla skyller på alla är väl inte konstigt i sig det brukar bli så hos kriminella. Att nu inte denna fyrklöver visste om dessa saker om leasingar om väskor och bilar är skratt retande, jag var med och beställde bilar och väskor till vårt bolag då vi skulle få jobb av Panaxia som uteblev. Jag beställde 200 väskor inte 600 som man nu kan läsa, jag beställde tekniker bilar i Piteå 7 stycken inte 27 stycken.         Ronnie Smiths förhör med EBM

Jag säger så här, alla hejade på Thomas Gravius så länge det gick bra, alla tjänade på det. PWC, FOYEN, SPARBANKERNA, FOREX. leasing bolagen hade säkert champagne fester på Stureplan, nu kryper dom under stenarna på Sveavägen och är rädda för att finansinspektionen ska rycka deras tillstånd.

Vi höras som man säger i Skellefteå och numera i Piteå, hörde också att fd Nordisk kapitalförvaltning säger detta, ni vet XYZ Fiskaregatan.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.