Panaxia var som en honungskaka för bankerna, leasingföretag samt andra giriga typer och tjuvaktiga chefer.

Hej, nedan kommer papir om köpavtal om väskor sedan fakturor, det bästa av allt är att dom är gjorda av XYZ Fiskaregatan Rosvall ekonomi chef ifrån fd Nordiskkapitalförvaltning gammal vän med Englund och Kjällander som försökte kopiera eller rättare sagt stjäla hårdisken ifrån konkursförvaltaren som sedermera försöker stjäla min fordran på 30 miljoner! Ni ha själv sett bild bevisen då man försöker stjäla hårdisken via Polen.

magicolor_4690MF_130801115614_0001  Denna länk ska ni titta på senare den har koppling till nedanstående punkter.

1. Köpavtal om 391 Väskor för 10,5 miljoner plus moms, ser ut som en urkundsförfalskning! Säkert ett sätt att lura den lättlurade revisorn! Påverkar såklart resultatet i Panaxia possitivt med samma summa dvs blåsa upp resultatet. (Lurar aktieägare samt kunder) undertecknad har köpt 200 väskor avseende att vi skulle få teknik jobb och köra eller rättare sagt hyra ut personal fast dom var anställda av Panaxia, några jobb avseende tekniken var som bort blåsta det man gör istället är att man bokar upp ännu mera väskor bakom min rygg om man nu ska läsa vad PWC och revisionsnämndensrapport.

Där finns det väskor som är uppbokade och det är inte resväskor! Det som jag var övertygad om var att detta var kopplat till Siemens och inget annat, då var det 200 väskor. Inget annat.

2. En av 10 fakturor om funktions avtal, funktionsavtal för vad? Se fakturadatum 24 mars 2012 dvs i lagom tid inför Panaxias Stämma blåser även detta upp Panaxias resultat. Dessvärre så finns det ingen specifikation på detta typiskt en Panaxia konstruktion och Lundmark går och visslar, han hade ingen aning om vad Thomas och Wallin samt undertecknad och Rosvall kommit överens om det gjorde ingen annan heller.
Så fort vi var klara och skulle ingå det i ett samarbete så började larmcentralenschef  på uppmaning av Gravius och Wallin att starta bevakning, det är som om jag skulle bli skomakare, dom värvade över en del tekniker samt två driftchefer och Rosvall dubbel spelade den fantastiska fd revisorn ifrån Nordisk kapitalförvaltning numera XYZ Fiskaregatan startades av Englund som numera är i Thailand, några funktionsavtal som var detaljerade kom aldrig och Rosvall gjorde upp bakom min rygg, allt för att komma åt snabba pengar.

3. Faktura avsende fordon som ännu inte NBT tagit över! NBTs referent Lars Rosvall, när fick Rosvall mandat att köpa bilar av NBTs styrelse? Obs datum 3 augusti 2012, jag blir nästan gråtfärdig när jag ser denna sopiga faktura, i förra bloggen skrev jag om bilar som skeppas över till Villnius och att Wallin vägrar att skriva tillbaka dessa, hur mycket har Rosvall eller andra fått för detta? Lundmark han går och visslar och inte har en aning om något detta är Panaxias högsta ekonomichef och revisorerna sjunger duett och leasingbolagen myser. Hur är detta ens möjligt!

4. Faktura för ett rån i Alby! Är detta inte en försäkringsfråga? Hade inte Panaxia ansvaret över kundernas pengar NBT var väl underentreprenör som hyrde ut personal? NBT hade inte tillstånd av Länsstyreslen att köra värde, observera att fakturan borde ha moms på SQS väskan. och sist varför skulle NBT använda Panaxias SQS väskor om man ägde 200 plus 391 väskor? Fakturan utställd 30 juni 2012, den fd polisen Rydholm fick något att göra, NBT:s personal var utsatta för ett rån och jag tog hand om allt, polis och med allt vad det innebär. Rydholm la sig i och självklart så börjar man misstänka vår personal som vi hyr ut, att man sedan fakturer oss felaktigt var inget som störde mig direkt då jag visste vad som skulle komma, men att beskylla vår personal och sedan stjäla pengar själva och dessutom ljuga om mig i kvarstadsansökan som Wallin och Rydholm gör är svinaktigt allt påhejat av den visslande Lundmark som sade har jag ingen aning om.

5. Räntefaktura på ett lån om 12 miljoner! NBT har ju betalt 3+1,5 Miljoner mars 2011 samt att Damos förde över 5 miljoner från NBT i april 2011 till PanAlarm? Man verkar ha glömt att räkna bort de transaktionerna. OBS fakturadatum 25 april 2012 dvs ca 1 vecka efter att Gravius & Damos blev häktade! Det är bara att läsa horribelt, var är PWC, PWC, PWC snälla revisorer, kom igen nu.

6. Man har trotts att NBT betalt totalt 8,5 Miljoner mars/april 2011 (Köpeskilling samt betalningar för avtalen till PanAlarm) en fordran på 22 Miljoner på NBT? på Föregående faktura är det endast ränta på 12 Miljoner! Enligt transaktioner mars 2011 (Wallin var då VD i NBT samt att Gravius & Damos satt i styrelsen) borde iaf 1,5 Msek vara betalning/avbetalning på beloppet om 12 Msek!

Gå nu in på länken och läs bifogat mtrl, vi höras som man säger i Skellefteå och Piteå numera i Lund och på Nybrogatan.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.