Hur och varför gjorde PWC och Foyen dessa misstag och Remium? Är detta misstag? Döm själva!

Nedan följer lite smått otroliga händelser ifrån tre stycken mycket stora aktörer i tre olika yrkes grenar.  År 2008 såldes Pan Alarm till Panaxia och det var ett kontant bud som inte blev något, detta är INTE någon affärsuppgörelse där ord står emot ord detta är och förblir en kriminellhandling där det finns flera företag och människor inblandade, inte bara dom som var häktade! Mycket viktigt att komma ihåg detta sedan att tjuvar dras till tjuvar så har det varit i alla tider. Nu ska vi här på bloggen framöver granska och lägga fram fakta vad dessa aktörer hållit på med.

  • Ett revisionsbolag, PWC.

PWC kommer och har det jobbigt för att man har släppt igenom revisionerna år efter år på ett sådant sätt som får Kim Jung Sun  att framstå som demokratisk, hur är detta möjligt? Vi ska här på bloggen gå igenom detaljer som kommer få er att häpna.

Som alltid då historier rullas upp så tror vissa personer att dom har en fri resa att saker och ting inte händer dom eller att dom tror att dom är smartare än alla andra. Ett bolag som PWC med så många anställda har och kommer alltid få in ”knäppgökar” det bara är så. Men att släppa igenom dessa saker år efter år så lurar man aktieägarna och dom tilltänkta affärerna så är det bara. Om jag ska operera mig för hjärtfel så förhoppningsvis så kommer inte rörmontören, riksrevisionsnämnden och andra berörda myndigheter granskar detta nu och jag själv och många andra kommer att följa detta noggrant. Jag kommer själv att släppa saker här inom kort på bloggen om PWC agerande i denna historia.  PWC har ett ansvar för att inte jag fick betalt så enkelt är det bara och jag ger mig aldrig. En av bevakningsbranschens största affärer i Sverige 2008 och dom har schabblat rejält, nu kommer dom inte undan. Stå upp gör om och gör rätt.

  •  Advokat byrå, Foyen.

År 2008 skulle en advokat som jobbat med Panaxia i många år vara den legala rådgivare för att affären då Panaxia skulle köpa Pan Alarm gå rätt till, han och PWC skulle sett till så att man hade pengar ifrån Panaxia att genomföra detta köp, denna legala rådgivare har inte gjort många rätt i denna affär.

Han var också med att förhandla senare med min kollega då han krävde att få sina pengar, denna advokat har nu ändrat sitt CV på byrån ifrån att vara expert inom bevakning och säkerhetsfrågor till expert inom ett annat område. Det inte den legala rådgivaren och den då koncernchefen förstod var att detta är ett börsbolag och inte ett handelsbolag. Den legala rådgivaren på Foyen kontrollerade du att det fanns pengar på kontot för att köpa Pan Alarm?

Här kommer nu inom kort också att presenteras vad som gjorts fel. Dom kommer att få förklara många saker. Han påstår i ett telefonsamtal med mig att Handelsbanken skulle ha dessa pengar, i affären så var det Laccord som skulle ha pengarna enligt styrelseordförande, ja hur var det nu? I ett annat samtal så vill han att jag ska skriva ett brev till styrelsen och säga att jag fått betalt detta vill också den fd häktade chefen att jag ska göra.  Jag säger då till honom att jag inte fått betalt och han säger då till mig att skriva ett lihgt brev till styrelsen, som sagt återkommer om mera kring detta.

  •  Finansinstitut, Remium.

Vad ska jag säga Remium! Ett telefonsamtal mellan Gransäter fd VD Remium och Chefen Panaxia Gravius där dom kommer överens om att ta mina pengar!? Dokumentation framtagen ifrån ekobrottsmyndigheten.

Inte ett ljud ifrån Remium till mig, jag har sökt dessa men dom återkopplar inte, jag kommer att återkoppla, ekobrottsmyndigheten hämtar inspelat mtrl ifrån Remium där dessa två herrar sitter och hånar och häcklar mig och Nordiskbevakningstjänst, det är klart att chefen Panaxia måste ha en syndabock. Detta är helt otroligt, VD på Remium måste väl ändå förstå att dessa samtal spelas in och lagras ett antal år?

Vi höras som man säger i Skellefteå och Piteå samt i Lund och numera på Remium.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.