Panaxia rånet har nu knockat tre stycken verkställande direktörer! Vad tror ni?

Här stjäl Remiums Vd och Panaxias VD mina teckningsoptioner, helt otroligt Bild 1 är Patrik Gransäter Remium fd VD på Remium man kan läsa i förhör när han och Gravius fd Panaxia, dessa häcklar och hånar Nordiskbevakningstjänst och kallar det bevattningstjänst och gör upp om att ta mina teckningsoptioner. Gransäter får sedermera sparken och en stark bidragande orsak är troligtvis Panaxia härvan som får bägaren att rinna över.

untitledBild 2 är Hans Börsvik fd VD PWC, Hans lämnar även fast han har ett år kvar och ersätts av Peter Nyllinge, fort gick det och jag spekulerar naturligtvis i denna fråga men jag har sådan information att det ligger nära till hands att detta med Panaxia härvan är en bidragande orsak till att PWC vill stärka upp nu när vinden börjar blåsa på ordentligt hos dessa. PWC har varit revisorer hos Panaxia sedan 2006 och enligt Björkman på Forex har PWC aldrig upptäckt några oegentligheter, man har signerat och fakturerat, själv förlorade jag bara ca 27 miljoner.

MagnusCavalliB473Bild 3 är Cavalli-Björkman för att citera Björkman själv, han säger följande. -Detta är världens största bankrån! Björkman säger också till pressen att han har haft fina och roliga fyra år på Forex men sista året var ett skit år. man ska komma ihåg att det var dom största ägarna i Panaxia som lät, Wallin koncernchef Panaxia och säkerhetschefen Rydholm den fd polisen och Vinges advokat byrå samt PWC att göra en oberoende granskning av sig själva, horribelt! Jag gissar att Björkmans slut på Forex handlar också om Panaxia härvan detta måste ha slitit hårt på honom.

Intern utredningen som lämnades in den 19/6 2012 får jag ej ta del av! Man granskar sig själva och smutskastar mig i kvarstadsansökan, vad står det då mera i denna rapport. Jag gissar på LÖGNER, LÖGNER. Jag har nu haft tålamod i många år och blivit av med allt så jag kan vänta ett tag till.

Hur kan man granska sig själv och kalla det för en oberoende rapport PWC?

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.