PWC och Foyen samt två banker och kriminella får Panaxia på fall! Drabbar 5000 företag samt aktieägarna.

Hej, lyssna på dessa radio länkar nedan det är bara att trycka och lyssna, det som är intressant är dom två bankerna Forex och Sparbanken 1826.

VD Bo Bengtsson har via sin styrelsemedlen Åke Ekström som plötsligt gick i pension vetat om vad som hänt i Panaxia samt att man hela tiden haft kontroll på bolagets konton. Förstår Sparbanken har gått ifrån 250 miljoner ner till noll i kredit. I radion säger Bo Bengtsson att man inte vetat om något.

Dessutom har man fått betalat tillbaka 40 miljoner kronor som man tog dagen innan man sa NEJ till sitt engagemang, det som också är intressant är om man informerade HUS BANKEN, Handelsbanken om detta som hade utlånat 50 miljoner. Tryck och lyssna.

Lögnen ifrån bankerna. Tryck och lyssna.

När ni nu lyssnat klart och funderat, TROR NI DÅ ATT PWC ÄR FÖRDA BAKOM LJUSET OCH ATT DOM INTE VETAT NÅGOT! Pwc har ett jätte problem, dom borde anmält detta redan 2007 att Pan Alarm, var ett korthus, DÅ HADE JAG/ VI  ALDRIG SÅLT NORDISKBEVAKNINGSTJÄNST. Foyen den sk Strict advokaten var här och hade ett finger med i spelet, Lars Hag numera VD på Foyen gör som Göran Lundmark Panaxias ekonomi chef går och visslar och verkar lyckligt ovetande.

Nedan kommer en intervju med mig, jag är smått upprörd då jag nu också fått reda på hur Vinges advokat byrå och PWC samt säkerhetschefen Rydholm och Wallin Koncernchefen och VD samt rådgivare kommer ifrån NGM börsen numera styrelseordförande proffs åt XYZ gänget fd Nordiskkapitalförvaltningen han åker dessutom skyttetrafik till skatteparadis, dessa har tillsammans ljugit i kvarstadsansökan och pekat ut mig att jag tagit emot pengar.

NU VILL JAG HA RAPPORTEN SOM SKREVS DEN 19/6 2012 som lämnades in till Panaxia!! Varför får inte jag som en av dom största ägarna till Panaxia inte tillgång till denna? JO man har troligtvis LJUGIT ännu mera och ännu mera.

Det är helt galet Tryck och lyssna.

Detta är galet och det ska redas ut, varenda sten ska lyftas på om det nu tar 6 månader till eller 25 år spelar ingen roll, ni som arbetar på PWC och Foyen och bankerna ni har ett stort ansvar många är drabbade, ta nu tag i detta. Detta gäller också ni konkursförvaltare.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.