Ska vittna den 10/12 i Panaxia härvan. Mycket intressant möte idag med en skicklig advokat avseende Foyen samt PWC och Sparbanken.

Hej på er alla, alla skriver jag för det är många som läser nu, flera tusentals och det är roligt och tack till er alla som skriver och bryr sig, det finns många där ute som blir ” blåsta” av bedragare. Dom personerna har förstört många entreprenörers liv och familjer.

Som sagt tidigare, undertecknad ska upp och vittna den 10/12 och det blir som det blir, när jag läser vittnesförhör samt dom misstänkta så är det solklart men så har jag lärt mig mycket under dessa månader närmare bestämt 15 månader att juridiken är ett annat språk, det fick jag erfara idag också men nu har jag en hel del ess i rock ärmen trots allt.

Dessa kriminella nätverk inom eko brott i Sverige är mycket större än vad jag kunnat drömma om, inte ens i mina vildaste fantasier så kan jag överträffa vad jag varit med om eller få tagit del om, det räcker både till avhandlingar och böcker och film manus.

Pojkarna på BRÅ eller min kära Leif GW eller Hasse Aro eller ta fram vem faan du vill så kan man inte dessa brott till 100% dessa herrar som utför dessa brott inom obligationer m.m. är så skickliga att du är bort fintad innan du ens har tackat ja till uppgörelsen, du är blåst innan du skriver på papper avseende olika avtal. När du sedan upptäckt vad som hänt så är dom borta med vinden och så också pengarna.

Alla kan sin tårtbit i själva blåsningen, tårtbitarna pratar inte ens med varandra, löst sammanhängande men ändå så vet alla vad dom ska göra. Har sett olika slags ”case” nu live. Jag har själv varit mitt i ett ”case” och spelat min roll i det hela. När dom förstod att jag upptäckt vad som hänt så blev jag jagad av dessa typer.

Jagat på så sätt att man började hitta på diverse saker och började manipulera i dom ekonomiska böckerna samt att dom gick så långt att man försökte att stjäla hårddisken ifrån konkursförvaltaren via Polen. Allt detta finns det bevis på så Peter Sundberg du kan sluta säga att jag hittat Norska leasing lösningar till EBM, när jag läste ditt förhör i tingsrätten skrattade jag gott. Varför boka upp 6,7 miljoner i fordran emot mig för att sedan ta tillbaka det och säga att det var en felbokning? Varför stjäla hårddisken ifrån Polen? PS det viskas nu att du är på väg att bli det svarta fåret nu, kliv fram istället och berätta! Våga nu innan dom drar ner dig i träsket ännu mera.

Nu har många jobbat heltid bara att jaga obligationsskojarna under väldigt lång tid och då pratar jag INTE om polisen. För att jaga dessa skojare så måste du ha specialkundskap i hur dessa opererar, detta finns inte i Sverige, tyvärr anser undertecknad.

Jag är nu imponerad trots allt att ekobrottsmyndigheten kommit så här långt trots deras knappa resurser. BRA JOBBAT! Nu hoppas vi bara att ni orkar fullfölja hela operationen och gå hela vägen ut.

Åter till ”caset” om jag säger till en god vän att vi ska ut och fiska gädda till honom och kommer knallande med mitt gamla metspö så kommer han skratta gott och ber mig gå hem och byta utrustning.

Ungefär så var det när jag ville starta JAKTEN på vad som hänt, här handlade det om att jaga vildsvinen med rätt bössor! Jag hade en gammal slangbella.

Okej, nu fick jag och har god hjälp med att dels sammanställa saker och bra utredare och grävare. Så det lider ingen brist på informationsflödet.

Men det är ett oerhört slitsamt arbete med detta. Det är så många lögner som måste redas ut och när det är företag som har en goda vitsord i sin bransch och kopplingar in emot myndigheterna så blir det jobbigt. I vissa lägen så har vi stött på människor som jobbat på revisorsbolag slutat och börjat på myndighet eller tvärtom jobbat på myndighet och börjat i privat marknaden. VART är då lojaliteten? Vems är dennes chef osv i vissa lägen så har vi inte kunnat lita på någon. Jag har haft, revisorer som ljugit, bokförare, advokater som ljugit, fd poliser, ekonomichefer.

Vissa ljuger för att skydda andra och vissa ljuger för att skydda sin egna agenda så det gäller att gräva och att gräva på rätt ställe och hitta bevisen, alla lämnar spår.

Det som kommer upp nu i tingsrätten är bara förätten i måltiden, det kommer bli ett vansinnigt gästabud om myndigheten gör detta rätt. Jag kan säga att det är riktigt rörigt just hos dom eko kriminella skojarna och det är bra för dom fortsätter att ljuga på.

Tack advokaten för samtalet idag. Nu kan jag berätta att i denna snåriga skog så finns stigarna att följa där sanningen ska fram!

Som vi säger i Skellefteå och Piteå samt Lund och numera i Thailand har jag hört, vi höras och smaklig måltid. Fiska får man numera göra i Norrköping nära Kolmården, så grattis på dig PS.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.