Lysnna nu alla fd anställda på Nordsik Bevakningstjänst! Jag kommer att göra allt för att ni ska få tillbaka era pengar.

Hej på er alla!

Jag förstår att ni känner er lurade och jag med, Peter Sundberg och resten av XYZ gänget LURADE OSS, när dessa gentlemän snackat tillräckligt med skit och fört fram mig som en skurk i media så försvann dessa spårlöst. När bevisen börjades gräva fram så tog dom närmsta väg ur detta.

1. Dessa herrar påförde mig skulder på 6,7 miljoner och sedan tog tillbaka detta, skrivit till mig samt ekobrottsmyndigheten och sagt att det var bokningsfel. Bokningsfel? Samma person säger till ekobrottsmyndigheten att jag ska leasa väskor via Norge, vilken dåre! Jag säger bara till dig nu om du läser detta, det finns inspelat på radion om leasing väskor, bara en vink grabben, jag spelar alltid in, ta en funderare på våra samtal vi haft, sov gott.

2. Dessa herrar har bokat om i böckerna, nu pratar vi inte om små bokningar, bevis finns.

3. Dessa herrar försökte stjäla hårdsiken ifrån Polen, bevis finns.

4. Vissa av XYZ gänget gick sedan ihop med ett annat företag, ni vet vilket, bevis finns.

5. Jag köpte ett sjunkande skepp, jag visste att vissa saker var ruttet men inte att kriminella handlingar hade gjorts av Panaxia folk som ville att jag skulle köpa tillbaka bolaget, bevis finns.

6. Vägrade godkänna köpet dvs skriva på ett intyg till bolagetsverket, dårarna förfalskar detta, bevis finns.

 

Jag har pratat med en planerare på fd ÄKTA Nordisk Bevakningstjänst som också tyckte att jag skulle driva på denna listan, på denna lista så är det ca 100 personer.

Varför gör jag nu detta? Detta gör jag för att vi alla har blivit drabbade inte bara dom 5000 företagen utan också ett företag som hette Nordisk Bevakningstjänst, det var vi som gjorde NBT, det är människor i ett bevakningsföretag sedan kan man inte bli hjälte två gånger!

Ta kontakt med undertecknad om ni vill vara med på Listan eller strykas, jag kommer slåss för min del om ni vill att jag kör på för er räkning också så gör jag detta.

Kom ihåg att vi alla har blivit drabbade av kriminella element och vårdlösa handlingar av människor och företag dessa ska betala tillbaka.

Så är det. Listan finns och ni vet vem planeraren var så kontrollera att ni är med för ni kan få igen era pengar även fast det kan ta tid.

Nu kommer med all säkerhet några punschhuven komma med kommentarer på detta att jag försöker skaffa poäng men det fullkomligt skiter jag i och ni behöver naturligtvis inte vara med på listan, tack.

Med vänlig hälsning

Håkan Isaksson, fick förmånen att driva upp ett bolag med er som blev ett Gasell företag och fick många priser och applåder genom åren!

Tack, nu kör vi vidare!

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.