En rapport som PWC lämnade in den 16/6 2012 till Panaxia vägrar man lämna ut, nu förstår jag varför!

Hej

Bevis emot vårdlösa handlingar gjorda av företag och människor kommer nu in hela tiden. Jag själv fick tag på ett starkt bevis som binder ett företag och en specifik person att denna har varit min rådgivare och suttit på flera olika stolar och varit med och bedrivit vårdlösa handlingar emot bolaget och dess aktieägare.

Panaxia var på obestånd redan 2007. Man behövde Nordisk Bevakningstjänst för att kunna leva vidare och dess ägare behövde våra pengar för att betala G4S fordingar som man hade bokat upp, hela denna ”skit” rigg visste man väl till.

När började G4S att betala sina räkningar via ett finans bolag ifrån Norge till Panaxia? Detta har hittats……

Rapporten är av yttersta vikt för mig som en utav dom största enskilda aktieägarna i Panaxia!

Alla som arbetar på ett företag arbetar för ägaren i ett företag allt annat är strunt prat, alla. Då menar jag revisorer, advokater, tjänstemän, fotfolk.

Varför man glömmer bort dessa saker är för mig en gåta, det går nu inte en dag då jag blir uppringd av folk som undrar hur vi har gått vidare både mentalt och hur vi processar rent juridiskt.

Men att dölja och försvåra utredningar är för mig helt främmande då jag själv varit delaktig i många, många utredningar och jag är upplärd av poliser ifrån den gamla skolan. Detta har jag haft hjälp av nu det kan jag berätta, jag hade aldrig klarat detta utan den hjälp jag fått.

För mig är det en självklarhet att nu hjälpa andra som hamnat i liknande situationer.

Återkommer hur jag gjort för att gå vidare.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.