Ni kommer ingen vart med att tiga ihjäl era misstag! Många är drabbade och VI vill ha upprättelse.

Hej

Företagen som tror att dom kan tiga ihjäl en sådan här historia är dömda att straffas tre gånger dom också. Säg att du sitter och spelar poker emot en spelare, potten är nu full och du vet att dina kort är svaga och att motståndaren har essen men du har pengarna, och du vet samtidigt att spelet kommer att fortsätta ett bra tag framöver.

1. Ska du köra på och försöka att ”bluffa” dig ur och riskera att förlora och att din motståndare sedan förstår att du kommer att köra sådana trix i fortsättningen av spelet.

2. Ska du lägga dig platt och kasta in korten och stressa upp din motståndare, låta han vinna utan kamp den första ronden för att locka in han i slutstriden. Utan att han vet vad du hade.

3. Ska du visa för han att du verkligen har skit kort och han får då vetskap om att när du har fina kort då kör du också.

Kanske är detta ovanstående resonemang dåligt men så här ungefär är det nu. Jag söker vissa företag nu och stressen hos dom måste vara stor. Den här situationen som dom hamnat i kan inte vara rolig. I liknande historier som dom hamnat i så har dom säkert bara kunnat tiga ihjäl den uppkomna situationen.

Vi är inte något unikt för dessa herrar men dom har ett problem som kvarstår som dom inte stött på och det är att vi inte har gett oss och det har nu gått över ett år. Varför har vi då inte kunnat agera kraftfullare då? Jo konkursförvaltaren är AB sega råttan!

Nu är gör Lindahl allt rätt, men vi halkade efter. Hela processen stannar upp och väntar. Min gamla mor med sin rullator framstår som snabb i jämförelse med dessa.

Men era gamla trix är förlegade det visade Prosolvia affären och där har Lindahl något att fundera på, när det gäller legala rådgivare så har jag två tips. Var nu en god fåraherde och se till att ni får behålla dom goda fåren på byrån och ta bort dom sjuka. Gör upp sedan och gå vidare.

Ni riskerar alldeles för mycket publicitet. När man inte har essen men har pengarna, släng dom dåliga korten och behåll pengarna.

Tro mig.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.