Revisorerna i Panaxia härvan måste börja kommentera vad som har gått galet inte bara skylla ifrån sig!

Hej

Jag vet att det diskuteras Prosolvia på hög nivå både hos PWC och hos advokatbyråer på stan, alla vill se vad som kommer att hända och detta kommer att leda till nya saker oavsett utgång i den historien.

PWC har i Panaxia ”gate” härvan kört en hård linje att dom har litat på den legala rådgivaren ifrån Foyen har man nu förstått, men PWC har också ett annat och flera andra problem att lösa upp. Det går nu ett rykte på stan om revisorernas agerande i Panaxia härvan ifrån starten om att allt inte gick rätt till.

Pan Alarm hade en ekonomichef som hette Per Naveus och han fick ”sparken” när han började tjata om värdeväskor som var leasade, jag och andra vittnen vet att han redan under starten av 2008 gick till PWC med detta.

Hur som Per Naveus fick sparken och det tystades ner såklart, vad gjorde då Björn Schröder som hade anställt honom. Inget, han var hu bara VD på bolaget eller? Skötte Björn kontakten med Sundqvis ifrån Foyen? Skötte Björn kontakten med Eklund? Skötte Björn kontakten med PWC?

Vilka är dessa människor i dessa bolag och hur i hel…..kan man bete sig som dom gjort? Vi kommer att försöka bena ut den frågan här. Först ut på banan nu har ju varit Strict och det Snackas hej vilt nu.

Det är tydligt att Strict bolag finns det gått om, det fantastiska är att ALLA verkar vara oskyldiga i Strict.

Det skvallras och pratas också om att PWC, Sparbanken 1826 och Lindahls har kopplingar till varandra och skulle det vara kopplingar mellan dessa företag så måste ju denna härva slå världsrekord i HÄRVA.

Vi höras som man säger i Skellefteå…..

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.