Björn Eriksson fd Rikspolischef kommer du att klara detta? 5 st Zlatan i samma båt!

Hej mina vänner, bevakningsbranschen och teknikbranschen har gått samman och kommer att heta SÄKERHETSBRANSCHEN. Namnet kan man också  ha diskussioner om.

Men det går säkert att jobba IN om alla blir enade att lyfta fram frågan om hur viktigt det är med en väl fungerande branschorganisation.

När jag träffar dessa herrar enskilt så är dessa FANTASTISKA! Men att få dom att ro en båt ihop kommer nu att bli en jobbig fråga för bästa Eriksson, han var min chef på tullen en gång i tiden. Bra man.

Nu gör dessa företag ett bra jobb. Panaxia smällen har stört många och det har varit jobbigt när kriminella individer och skojare får i klorna i ett företag. Men i Säkerhetsbranschen får inget gå snett då darrar man på manschett knapparna så fort en väktare gått fel på en rondering på ett industriområde i Gnesta klockan 03.15 på nyårsdagen. Jag skriver inte nu om detta bara för att jag blivit skade skjuten av kriminalitet i Panaxia. Det var tre stycken hårda smällar jag fick ta efter varandra och jag var nära själv att stryka med men nu är det skönt att rättegångarna börjar och skurkarna ska in.

Ta bara när jag skulle sitta i morgonsoffan på TV när vi gripit en tolvåring på Slussens tunnelbanestation, jag hade ingen att vända mig till och konkurrenterna knep säkert ihop sina händer i fickorna för att inte skrika ur sin lycka. Vem av er skulle vilja sitta i den soffan?

G4S har haft sina problem genom åren med stora skandaler, Securitas har haft sina skandaler, det jag vill säga är att alla har sina skandaler likaså polisen med Kapten klänning som nu gör allt för att bli frisläppt.

Det finns mängder med exempel som jag kan dra fram där hela branschen inte skulle smutsas ner om man haft en bra och väl fungerande  sälj och marknadsorganisaktion.

Jag VET hur viktigt detta är.

Alla tittar på er nu! Om man nu leker med tanken att detta är ett fotbollslag som ska spela under namnet Säkerhetsbranschen då spelar det inte så stor roll vem som är målvakt eller back. Eller?

Ni får nu stackars Per Edsmar att framstå som den galna tysken i Västerås fotbollsklubb.

Tro mig, jag vill verkligen att detta ska fungera.

Till er tjänst om så önskas, ni har numret. Kaffe är gott. Nu följs denna blogg av ca 6000 följare varje månad! Tänkvärt.
Allt ni konfronteras med kan inte förändras, men inget kan förändras om ni inte konfronterar det.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.