Strict Löfgren gör come back! Rättegången i Panaxiahärvan startar snart där Strict var en stor spelare.

låneskandalHej mina vänner, denna man träffade jag ihop med en av grundarna på Panaxia, det jag inte då visste var att han var en av dom utpekade i härvan kring Handelsbanken samt att han var en av grundarna i skandalbolaget Strict och att han sedermera skulle vara en av arkitekterna bakom alla ”riggar” Panaxia. Det finns människor som påstår detta, en av dessa är fd styrelseordförande Anders Eklund också han en Strict man.

I Panaxia var det ett stort virr varv av olika bolag som lånade pengar hit och dit och det var det man ville för att det säkert skulle vara svårt att spåra pengar.

mats_lofgren473 Bilden högst upp handlar om låneskandalen där Mats går som god man för Björn Schröder avseende ett av ”knas” lånen där Per Nygren var den som stod upp och tog sitt straff han avtjänar nu sitt straff i fängelse. Björn Schröder enligt egen utsago fått mycket hjälp av Mats med ”riggarna” kring Skyddsteknik och Green Exit, Green Exit namnet är ju ganska bra eller? Sug på namnet lite så fattar ni.

Den andra bilden, är den nya organisationen om vad som skett gå gärna in på tidningen realtid.se och läs en mer djupdykning avseende detta.

Nu är det nya rättergångar på gång och många är kallade som vittnen, jag är kallad i början på december det kommer bli en väldigt lång plåga för många men förvissa är det som att gå och köpa mjölk på ICA, vissa människor har det alltså som en affärs idé mina vänner att helt enkelt lura av er, era spar pengar.

Nu vet inte jag hur detta ska gå men deras CV är inte speciellt imponerande. Det mest ”sjuka” jag råkade utför var att jag fick en stor massa Strict aktier på min depå. Helt ovetande om detta! Jag trodde detta var Panaxia aktier, min depå var överbelånad vid denna tid och jag var på chefen på Panaxia för 100 ggr att jag måste få mina pengar av Pan Alarm aktierna (Nordiskbevakningstjänst) inte faan kommer pengar eller Panaxia utan Strict aktier. Detta naturligtvist för att inte synas utåt av ett ägande! Så kan det gå om man inte har kontroll på sina ägor. Hur fick jag reda på detta då? Inte vad det av banken inte, utan av aktiespararna som ringde och sa att jag var störst ägare av Strict ”bluff” bolaget.

svarta pengarMina goda vänner det ska bli skönt nu när slutspelet inleds i denna karusell och sedan kommer mera och mera. Hörde på stan idag att en jagad person varit i vår huvudstad och en annan person hoppat av SCN styrelsepost och börjat anklaga grundarna till Nordisk kapital förvaltning för att mygla. Det ska bli spännande att höra vad alla vittnen kommer att säga, kommer dessa orka hålla säga till sanningen?

Själv fick två anonyma sms idag och ska polisanmäla detta imorgon! Vi har en rättsstat som ska fortsätta och fortsätta fungera vi får aldrig släppa detta, aldrig.

Ha det gott mina vänner, vi höras som vi säger i Skellefteå.

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.