Sverige har visst barnsoldater – dessa finns i gängen påtända med vapen!

imagesBarnen som finns i gängen nu blir bara fler och fler och utför jobb till dom äldre i gängen, dom kan utföra jobb som att leverera eller gömma knark, eller att sälja knark på skolorna. Dessa barn är också fulla eller påtända. Dessa barn går också bär på vapen. Jag träffade härom dagen en väktare som arbetat för mig i förorterna i Stockholm, vi diskuterade ljust detta problem och bekräftade också, precis som många andra. Dessa är i min mening barnsoldater i gängen, dom är påtända och bär vapen och dom kommer få det jävligt jobbigt att kunna sluta med detta.

För ett tiotal år sedan så skulle vi etablera på ett uppdrag i norra Stockholm, jag då kontakt med diverse myndigheter och skolor för att få en problem bild över området, inte nu bara massa statistik och annat dravel, du får ursäkta mig GW, du är bra men det finns andra klåpare. Jag träffade chefen hos polisen på västerort och span samt rånkomissionen där.

värde bil

Vi satt och pratade en hel del och vi diskuterade just detta läge som råder nu, barn med vapen, kan det verkligen bli så? Alla var överens om att integrationsfrågan är ett problem och att dom som växer upp nu i början av 2000 talet har inga andra förebilder än sin granne som kanske är gangster. Det är för mig en tydlig bild som bara klarnar mer och mer att i många av Stockholmsförorter anmäler man inte brott som begås av grannen som äger gatan, barnen som växer upp kommer däremot gå med i gänget. Vi kommer också få se en mer tydligare bild av att man äger sitt område och går i krig emot grann kommunen. Vi har ett område i Stockholm som ägs av sitt ursprungslandsgelikar och det är väl inget konstigt med förutom att arbetslös och utanförskap ger näring till gäng och kriminalitet.

Mina herrar och damer, jag har precis skrivit om dom nya värdetransportsrånarna, detta vet ju polisen redan och jag såg denna utveckling redan för 10 år sedan, kom nu inte och ”gagga” statistik för dom anmäler inte.

Däremot så slår jag vad med vem som helst att när året är klart så har vi ett rekord år då det gäller värdebils rånen!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.