Vad är det som gör att en byrå som FOYEN försöker hålla sig undan på detta sätt!

Foyen_logotypJag blir fundersam så in i kaklet, har ni inte förstått att vi aldrig viker ner oss! Det som gör mig så brydd är alla bevis emot Foyens sk advokat. Har vi inte läst samma papper?

Undertecknad har varit egen företagare sedan 1997, har det hänt något av större karaktär som vi legat i gråzonen med så har vi varit där blixt snabbt och rensat undan. Vad har ni för rättspatos? Jag har haft tusentalsväktare under mig som agerar efter vår lag, ni borde kunna denna bättre.

Det som ni gör nu är en process där ert namn svartas ner fullständigt. Ni har en medarbetare som gjort sig skyldig till många saker och förr eller senare så blir det upprättelse på detta för lagen kan inte blunda nu på detta helt enkelt.

En stor advokatbyrå som agerar på detta sätt är plumt, vad säger era kollegor i branschen? Dom måste själva snart börja agera annars dras deras namn ner i detta också. Vad säger ert samfund om detta?

Bevakningsbranschen, vi gör tvärtom, sitter just nu med ett sådant ärende där polisen gått in och stoppat jobb men man vet inte vad stackarn gjort sig skyldig till. Var själv med på förhöret, han förlorar mycket pengar nu. Skulle lagen kunna vara så att ni inte får agera som byrå eller?

Ut nu Foyensledning och var män, för det sitter väl bara män hos er. När det gäller brott så är vi män nämligen bäst på detta, jag påstår absolut inte att hela Foyen är massa kriminella i kostymer. Däremot har ni stora och mycket stora problem med en medarbetare och snart två tydligen.

Vi hörs snart/ Håkan

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.