Vart tog ni vägen? Kalle Ankas systersöner – Knatte, Fnatte och Tjatte. Advokat byrån Foyen i det tysta.

1394836_10151776572454748_1769755226_n1388593_10151776567199748_1279503787_nJS[1]Hej alla mina vänner, dessa män funderar jag på att efterlysa på programmet efterlyst, pillade ikväll på telefonen för att ringa till Hasse Aro och förklara läget, mannen längst ut till vänster är VD på Foyen han heter Lars Hag, mannen i mitten heter Anders Jansson var VD, mannen längst ut till höger heter Joakim Sundqvist och var advokat på Panaxia samt till mitt bolag och min kollegas bolag och var med på alla affärer som gjordes, han var alltså inte bara advokat till alla som ni förstår, han var Thomas Gravius advokat och ingen annan, trots att både jag och min kollega betalat fakturor till Foyen, kursen som jag rekommenderar till dessa herrar heter JÄV. Foyen var väl insatta i ALLT som hände i Panaxia!

Nu är jag inte så korkat att jag släpper alla truimf här och nu. men i min bransch där jag kommer ifrån om någon vakt gör ett tjänstefel så får han sparken direkt. Som vissa av oss säger så lever vi i en orättvis värld mina vänner. Lars Hag försvann någonstans i somras. Anders Jansson försvann ungefär samtidigt då han förklarade att han hade kontaktat deras försäkringsbolag, sedan blev det tysta muren. Anders jag ringde försäkringsbolaget du hade nog glömt några detaljer eller?

Hör av er nu! Vi kommer höja tempot nu, vi kommer aldrig att ge oss.

 

 

 

 

Dela på
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.