Jag var tvungen att lämna rättsalen! Panaxia chefens ombud ville INTE att jag skulle närvara då Strict Kungen Löfgren skulle vittna.

Vittnes dag nr 1.

Först ut när jag var där var AIK förra VD, hon gjorde ett mycket bra intryck på mig. Hon var trovärdig. Jag upplevde också henne som väldigt nervös. Vem skulle inte bli nervös där. Där sitter dom som står åtalade på rad med deras ombud och bara TOK blänger på dig. Keränen som är åklagare sitter där ensam och ställer frågor på ett lugnt avslappnade sätt. Bra jobbat som man säger.

Sedan kom Konungen av strict själv, Mats Löfgren. Det var då parodin började på riktigt. Den så stora Panaxia chefens ombud blev störd över att jag skulle vara där, han bad domaren om att jag skulle lämna salen då jag skulle vara vittne senare. Detta kan jag förvisso förstå men dom visar en blotta med deras agerande på detta vis. Det ända jag har med bluff bolaget strict att göra är att jag blev påförd dessa aktier ovetande på mitt konto. Jag trodde naturligtvis att det var Panaxia aktier.

Jag lämnade naturligtvis salen utan att bråka, tackade för mig och satte mig utanför och väntade. När Mats Löfgren kom ut gick han raka vägen fram till och var arg som ett bi och sa att jag inte fick skriva vissa saker om honom på min blogg! Mats pojken, du måste veta bättre, denna taktik har redan Björn Wallin gjort. Det blir som att hälla bensin på elden, kom inte och hota mig på något sätt. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag har redan startat upp saker för att jaga ekobrottslingar som tar entreprenörers pengar, jag kommer ALDRIG ge mig. Ring så kan vi ta en fika, du kanske ge mig lite information om hur man gör. Sluta gapa upp dig i rätten emot en kille som jag, inte bra.

Jag vet alltså inte hur det gick för kungen av Strict. Men det gick säkert bra, han såg van ut när han kom in i rättsalen. Påminde om när jag kommer hem och slänger mig på soffan hemma. – Jo Mats, lycka till nu med din nya Strict koncern.

mats_lofgren473 Mats Löfgren.

Nästa vittne och sista var Peter Westerberg, skulle jag nu få kunna vara med i rättsalen? Detta är ju trots allt han som blev allierad med herr Panaxia chefen. Peter arbetar som han själv säger ifrån södra Frankrike med att hjälpa företag med bok föring m.m. Bolaget som han hjälper heter Nya kreativ gruppen.

Jag klev nu in i rättsalen och naturligtvis blev det tyst och alla tittade på mig, jag såg ett bekymrat ombud ifrån Panaxia chefen, hans ansiktsfärg blev en aning rött, kunde ana att åklagaren små log. Panaxia chefen fick ge vika denna gång. Domaren hälsade mig välkommen och jag njöt inombords, äntligen.

Peter Westerberg vad ska du nu ”gagga” om? Carolinas Damos ombud hade kallat deras bokare till denna rättegång, herr Westerberg låt höra nu.

Tack Westerberg för att du berättade att du och Panaxia chefen hjälpte eller snarare kokade runt i mina böcker så att det såg ut som att mina pengar gått upp i rök.

Kortfattad berättade Peter Westerberg att undertecknad hade tagit Thomas Gravius till hans kontor för att hjälpa till med att få rätt på min bokföring, vid detta tillfälle var mitt bolag på obestånd eller snarare konkursmässigt. Jag hade gett upp mitt bolag för längesedan. När jag berättade för Panaxia chefen att jag tänkte sätta mitt bolag i konkurs så blev det fart, dessa ville INTE att det skulle ske. Varför? Jo vem skulle då bli tagare av Panaxia bevakning som man nu ”dumpat” all smörja i sedan skulle också betalningen av mina Pan Alarm aktier komma i ljuset!

Peter berättade inför alla i rättsalen att han upplevde Panaxia chefen som en JUL TOMTE som delade ut pengar till alla jordens hörn, det var Singapore och Luxenburg m.m. JUL TOMTE. Jag undrade direkt om det var mina pengar i någon av klapparna. Detta var inte direkt Karl Bertil Jonsson direkt som satt framför mig.

Carolina Damos advokat försökte få herr Westerberg att framstå som icke trovärdig kände jag, jag vet inte om det var meningen men jag upplevde det så.

När ombudet för Panaxia chefen satte igång så blev det tryck, han är en man som är på och lite för på, jag upplevde han som ”kaxig” och lite dryg. Det blev lite av en komisk stämning i salen för Peter Westerberg är också fasansfullt dryg. Jag har suttit med denna man många gånger då han läxat upp mig, han vet ju bäst. Han kan det här med ekonomi och rådgivning eller?

Panaxia chefens ombud tyckte att det var trevligt för Peter Westerberg att kunna arbeta ifrån Frankrike och slippa dom pinande november vindarna här uppe i norden. Då grymtade Westerberg till en aning. Panaxia chefens ombud tryckte liksom ner sakta men säkert ner stackars bokaren längre och längre ner i stolen med olika ekonomiska frågor om hur man bokar upp olika saker och ting.

Bolagen man pratade om var Laccord Ltd, Gravius Damos partner, Laccord AB.

Som sagt JUL TOMTEN kommer tidigt i år. Synd att jag missade Strict pojken. Men vem faan vet han kanske ringer.

Vi höras som man säger i Skellefteå.

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.