Panaxia rättegången – Idag börjar vittnena få plats på arenan! Först ut AIKs förra VD.

1396691_10151806418124748_1835364401_nHej mina vänner idag den 13/11 börjar det bli intressant, kl 09.00 och fram till kl 11.00 är inte så intressant tycker jag men sen börjar det hända saker.

Kl 11.00 så kommer förra AIK VD Annela Yderberg. Hin har varit med i massmedia förut och hon kommer nog få det svettigt idag. Stackars Yderberg, har du varit med och tvättat pengar? Många miljoner har gått in i AIK och ut.

Kl 13.00 så kommer Mats Löfgren den förra Strict ägaren och arkitekten bakom alla ”bluff” bolagen. Undrar vad han och Panaxias grundare pratat ihop sig om? Läs gammal blogg om herr Löfgren och hans gamla påhitt. Löfgren kommer att vara kylig, sist han sågs i en rättegång var i härvan avseende Handelsbanks skandalen och dess härvor! Denna man vet hur det är att sitta i rätten, Mats du vet nu att DU ska vittna under ED! – Va jag? Nu förstår jag inte riktigt svarar Mats….

mats_lofgren473

 

Kl 13.30 Kommer Peter Westerberg, Nya Kreativ Gruppen! Mannen som har hjälpt Gravius att koka hans böcker så hårt att dom lurade skjortan av mig! Denna man blev förhörd av ekobrottsmyndigheten i Frankrike, jo i Frankrike, han tillhör inte mina favoriter direkt. Peter är kallad av Carolinas advokat och det är intressant nämligen, är det nu en spricka mellan Damos och Gravius?

Det kommer bli en oerhörd intressant dag idag, mina vänner idag startar det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.