Här kommer häktesframställan, ganska många personer och företag, inkletade i denna historia! Nu ”snackar” vi inga resväskor.

untitledHej alla, kunde inte hålla fingrarna borta ifrån tangentbordet, om man nu får spekulera lite i olika saker och det får man ju göra.Häktningsframställan, klicka här och ni får fram häktningsframställan.  När Joakim Sundqvist på Foyens advokat byrå var legal rådgivare affären 2008 då jag och min kollega inte fick betalt. Redan här visste Joakim vad som hände på Pan Alarm och PWC, dom borde polisanmält och polisanmält. Men alla skodde sig på the golden boy ifrån Panaxia och 5000 företag blev lurade och jag var en av dom som blev värst drabbad, det är ett faktum.

Men Pan Alarm chefen och alla företag runt omkring ALLA hade åkt räkmacka med Panaxia chefen, som nu står åtalad. Alla har emottagit Panaxia kontantservice pengar, allt ifrån advokater till revisorer. Dom pengar vi skulle ha 2008 behöll man själv och snodde dessutom ännu mera .

1394836_10151776572454748_1769755226_nFoyen_logotypoch Lars Hag, bild på honom här, du har skrivit ett mail till mig där du hävdar att du aldrig har hört talas om Panaxia skandalen! Nu måste alla i din närhet börja skämmas på era vägnar åt ert beteende. Vad pysslar ni med på er byrå förutom att slå rekord i utfakturerat. Det är för mig nu självklart att Joakim haft örn koll på vad som hände. Varje dag som går när jag sitter och ”gräver” så kommer det fram ny bevis börda gentemot er byrå. Alla advokater på stan pratar om att det är utnötnings taktik ni sysslar med men som sagts tidigare och kan nämnas igen, VI KOMMER ALDRIG VIKA NER OSS.

untitledKom igen nu! Har ni krigat klart emot Foyen? En fråga PWC, ni skrev en erinran till Panaxias styrelse, vad hände med denna? Det måste vara oerhört frustrerande för att hamna i denna situation. När ni skrev kvarstadsansökan med Vinges advokatbyrå och Panaxia chefen samt den fd polisen, hur tänkte ni då? Kommer att återkomma till er och ert ombud igen, jag kan ju säga att revisionsnämnden inte är direkt imponerade av ert jobb på Panaxia.

Det är tyvärr så att det är advokater och revisorer inblandade i denna härva också, inte bara nu också den fd Pan Alarm chefen som nyligen suttit häktad.

Konkursförvaltare och andra NI har ändrat och kommer att få ändra mycket i era förvaltarberättelser. Att man inte som en av dom största aktieägare INTE får veta vad PWC skickade in till konkursförvaltaren på Panaxia är en skandal, en rättsskandal.

Flera åtal väntas, vi höras som man säger i Skellefteå.

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.