Både åklagare och advokater överväger att överklaga – är det spel? Vad säger ni, Panaxia härvan fortsätter!

1396691_10151806418124748_1835364401_nSka bli intressant att fortsätta följa denna cirkus med konkursförvaltare m.m. Advokaterna som Gravius och Damos haft har kört ett spel på en hög nivå. Men kommer dom våga att överklaga? Vad tror ni?

connycedermark170 – Vad var det du sa nu igen Cedermark, så smyger han ut där som en tjyv om natten, skulle inte kunnat sagt det bättre själv, men om man tar upp Öqvist alternativt Gravius så fattar jag vem som smög ut med pengar, där förlorade jag ca 30 miljoner också och dom blev till en skuld? Hur fan  är detta möjligt?

untitled

 

 

Vi höras vidare kör på med kommentarer nu vad ni tror, bra tryck i senaste bloggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.