Helt klart att Åklagaren ska överklaga i dessa Panaxias härvor, det är ju ändå 1 miljard som är borta?

Hej på er alla, pratade med en god vän om olika brott och dess efterföljder. Sverige är ett civiliserat land och med allt vad det innebär. Men det som har hänt på Panaxia är så ofattbart så att det tar lång tid för personer att förstå vad som hänt.

Men tingsrätten, HALLO!

Den bevisning som lades fram av åklagaren under alla dessa veckor borde räcka till väldigt långa straff. Att grundaren kallar sig affärsman är ett stort skämt.

Han var igång med ett nytt bolag ganska så omgående och där började ”mobbningen” ganska snart igen. Jag hade själv en lunch med en av dom anställda där. Hur är detta möjligt? I skrivandes stund är jag lite smått förbannad. Att starta bolag är ingen konst men däremot att bygga och få människor att växa måste ju vara det som är det viktigaste, ATT BYGGA BOLAG. Inte plundra och ta andras pengar.

Återkommer inom kort, sedan att utge sig för att vara en god advokat och sedan vara med på kriminalitet är ännu värre! Tänk att ha taskigt hjärta, ligga där och ska bli opererad av en som fuskat sig igenom läkarutbildningen, hur var det nu med skolgången ADVOKATEN?

Vi höras.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.