Lysssna nu – jaghar några goda vänner som retar mig för en sak. ”sprinklern”

Vi var på ett kundbesök. Denna kund köper in bevakning och teknik för miljoner varje år Jag hänger varken ut kunden eller mina vänner här.

Men jag satt på detta kundbesök och skulle beskriva en sprinkler! Hur beskriver man en sprinkler för människor som arbetarmed dessa frågor?

– Jo när jag fick frågan så sa jag att en sprinkler är en sprinkler, det blev tyst i denna extremt stora sal, vi var många där. Det fanns en där som började fnissa lite granna och då kände jag att det är inte så komplicerat. Hon retar mig varje dag för denna sak.

– Men Björn Eriksson, handen på hjärtat. Sprit och idrott samt brudar går bara inte ihop. Det handlar om drifter. Rädslor och girighet.

Snälla – gör det enkelt och ta bort spriten först innan och samma match dag i en tillräckligt stor geografiskt täckning, är match faaaaaan i Helsingborg, se då till att döda knark och sprit ifrån arenan. Alla som vill slåss gör ändå upp på ett grustag när DIG. Det finns ingen riktig supporter som vill slåss med ett barn.

Jag har ett förflutet inom säk frågor och sport/ fotboll.

Lägg ner och lyssna nu, pappisar. En sprinkler är en sprinkler, vad säger du herr B? Tänder du lampan lyser det, släcker du så blir det svart. Jag har beslutat att tända, jag vet att jag har haft det släckt.

TÄND.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.