Ett mycket svårt läge för PWC – nu ska dessa förklara hur man kunde släppa igenom årsredovisningarna.

Hej mina vänner. PWC som har granskat Panaxia sedan år 2006 borde och har naturligtvis upptäckt dessa brister som fanns, det finns bevis som styrker det jag skriver.

Men varför händer inget då kan tyckas? En enkel förklaring till detta är relationer och mycket pengar – det försvårar läget. Detta har många förklarat för mig som känner till deras relation. Dessa har också konkurrenter, många viskar i mitt öra.

Nu är det så att jag är inte ensam om att förstå att inte allt står rätt till här. Man ska ha klart för sig att PWC är ett stort företag och ett stort företag med deras resurser har tillräckligt med muskler för att processa under en väldigt lång tid – Prosolvia affären är ett lysande exempel på detta. En annan intressant sak är att PWC har skrivit till Foyen och styrelsen där dom understryker att Foyens advokat har gått i god för olika saker i Panaxia lägret.

När jag har pratat med Foyens sändebud så är det naturligtvis så att han säger att advokat Sundqvist INTE kan gå i god för detta! Ändå så har han gjort det. Men när det gäller advokaten så går det nya rykten på stan om vad han gjort och inte gjort. Naturligtvis så vill jag också poängtera att jag är inte mycket för när osanning flyger omkring på bygden. När det gäller denna advokat så är jag förvisso inte förvånad längre.

En annan fråga som har dykt upp på sistone är om vi har slutat att ”kriga” emot dessa – då kan jag upplysa er om att så är naturligtvis inte fallet, jag skriver det igen och jag skriver det igen. VI KOMMER ALDRIG ATT GE OSS.

Det är klart att många tycker att det är dåraktigt att lägga energi på detta istället för att göra något annat. Men nu har vi kommit hit och det vore dåraktigt att lägga ner allt nu. Det är klart att hela denna process går i olika trappsteg och så för många som är inblandade. Det är trots allt 5000 företag som har drabbats.

Vi höras, måste tyvärr sluta nu. Återkopplar mer om detta imorgon. Soligt värre.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.