Golfen innehåller alla känslor precis som ni får om ni ser en riktigt bra film och om ni vågar släppa fram dessa.

Hej alla vänner, idag var det premiär på banan med en trevlig granne. Han slog mig i premiären förra året också men det var lika trevligt då som nu. Jag brukar annars spela med en annan gentleman som huserar mycket på Öland. Golfen innehåller allt. Om du nu lever dig in i matchen så får du allt även fast det är en lugn och avslappnat två boll som denna var. I golfen så har du om du vill 18 härliga matcher om du vill, antingen emot dig själv eller din medspelare – motspelare. I själva golfen finns dramatiken, nervositet, kärleken, adrenalinet, lugnet, spänningen. Ja alla känslorna på samma gång som Per Gessle skulle spelat. Nu idag fick vi se birdies, två stycken av Kjell och själv lyckades jag med fem par men hade streck också i denna premiär omgång.

golfen Jag var och spelade i Tumba för många år sedan och fick se en herre bli så jävla förbannad att han slängde golfbagen i den lilla sjön framför klubbhuset, ja det ligger en liten pöl där. Naturligtvis så kommer stackaren tillbaka och vadar ner för att hitta sina nycklar.

Så är golfen, jag och många andra har en lidelse samt passion för denna sport om det nu är en sport eller förbannelse som kommer över dom som vill släppa fram känslorna i golfen. För släpper du inte fram känslorna när du/ ni spelar oavsett vilken känsla ni har så är ni inga riktiga golfare. Du kan bara inte vara ”tom” däruppe om du har 18 hål framför dig och ett schysst sällskap med som jag hade idag. Jag blir liksom lycklig som ett barn inför julen. Mycket av julgodis samt klappar m.m. Jag blir lycklig, starka känslor jag vet men det är sant. Nu ”torskade” jag idag men nu har jag någorlunda kontroll på förlorar känslorna. Kjelle var en god medspelare och vann rättvist och mitt humör höll sig på topp.

bunkern Ett bra väder och en bra bana samt en värdig motståndare som Kjell – vad mer kan jag önska mig en sådan här Svensk nationaldag. Nu ska jag boka in en match emot Ölandspojken om han känner sig redo. Det kommer också bli trevliga matcher i år.

Sitter ni och funderar på vad ni ska göra i sommar, ta grönt kort och stick ut och spela – hoppas att vi syns på banorna.

Vi höras!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.