Persbrandt tappar tålamodet, visst gör han det men han står upp och åker till hovrätten!

Hej mina vänner, jag kommer få lite skit nu när jag skriver men jag tar det också. När det gäller beroende personligheten så tycker jag att ni ska läsa en bok av Craig Nakken, tror att den heter missbrukaren och jaget eller jaget och missbrukaren. Jag uttalar mig nu inte om att Persbrandt är det ena eller det andra. Jag vill också understryka med att missbrukarpersonligheten är en person som drabbar alla klasser och färger på oss människor.

Man kan missbruka det mesta. För min del så handlar det om konsekvenser. Får man konsekvenser av att shoppa för mycket eller äta alternativt spela, arbeta m.m. så är man missbrukare. Nu när det gäller sexköp eller narkotika så har vi en lag som förbjuder detta och då är det förbjudet.

När man då går och köper en kvinna eller knarkar så gör man något olagligt – Thats it! Sedan är jag helt övertygad om att om spriten kommit nu så hade den säkert varit förbjuden i Sverige.

I Colorado USA,  så testar man att legalisera knarket, ”gräset”. Jag vet inte om det kommer bli bra för dessa eller inte. Det jag vet om är att USA  håller på att käka ihjäl sig där borta och det är ett matmissbruk ut av bara den. Toalett stolarna och flygstolar att bilar byggs för att passa dessa nya stora kroppar. Politiken, alltså våra demokratiska val har sagt att vi tycker att det ska vara straffbart att dra en lina kokain.

knark_839331cDet är olagligt år 2014 i Sverige men kommer det att vara det om 20 år? Hur mycket kostar det samhället i sjukhus sängar då det gäller alkohol. Hur många familjer splittras inte för missbrukets skull? Jag har hört att var fjärde sjukhus säng  är alkohol relaterad. Jag är övertygad om att missbrukarpersonen har en sjukdomsbild som går att bota, alltså det finns en lösning på att bota symtomen samma sak då det gäller rena alkoholister.

Att jaga pengar och gå så långt att man skapar ”riggar” näst intill teater föreställningar för att komma åt andras pengar är också sjukt, mycket sjukt. Att man får ett fängelsestraff på nästan 8 års fängelse och att man sedan upprepar det, då är man sjuk.

Alla handlingar har konsekvenser är man medveten om detta när man drar sin lina eller knarkar eller säljer detta, ja då har man gjort sitt val. Nu hoppas jag på att vi i Sverige fortsätter att jobba för att dessa missbrukare och ekonomiska brottslingar får vård, ta in alla kriminella samt ge dom sitt straff och ge dom vård! Varje person som vi kan rädda går inte att mäta i pengar.

Vi höras!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.