Säkerhetsbranschen och dess ansvariga. Sitter man i en styrelse för sin egna agenda eller företagets fortlevnad?

Hej mina vänner och alla andra som läser. Fick igår bekräftelse på detta igen och det är roligt då debatter snurrar på. Det ska vara fart på saker och ting annars sker ingen utveckling. Det är då det händer som utvecklingen sker. Det är självklart att föreningar och företag måste få lugn och ro och mogna, skapa rutiner m.m.

Men återigen så vill jag trycka på en sak – sitter du i en styrelse eller tar du på dig en ansvarsfull uppgift för din egna AGENDA eller populäritet så är något galet.

Jag kan inte säga att jag ökar i populäritet med bloggandet men läsarna ökar. Bloggens start var redan för ca sex år sedan och tanken att skriva och flytta fram bevakningsföretagensroll i Sverige har alltid legat på min agenda i alla fall. Bevakningsföretagen kontra polisen är och inte kommer vara någon konkurrens. Men det ligger för mycket prestige och annat tjafs där den personliga agendan tar över istället.

Nu ligger det ansvar på Björn och Björn här. Det är snart mitten på Juni år 2014 och jag hör inget. När svensson går in och ska kika på hemsidan för denna bransch så undrar han vad detta är. Förstår ni, människor har kritiserat mig?! Jag har inte varit verksam sedan jag gästspelade på Folty Towers där Manuell styrde.

En passning till säkerhetsbranschen och dess ansvariga, vilka är ni som styr? När personer nu går in på hemsidan så kan man inte se er bakgrund och inte förstå er roll.

Dick Malmlund förstår jag – men det beror säkert på att jag börjar bli gammal och har en historia i detta sammanhang. Vilka frågor drivs nu och är aktuella? Om ni har brist på ämnen så kan ni slå en signal till undertecknad. Skyll inte på att ni är nya era roller. Alla dom som jag känner har varit med länge nog.

Individuellt så är ni skickliga, men handen på hjärtat, hinner ni med dessa viktiga frågor samtidigt sköta om era företag där det nu råder en uppförsbacke så det står härliga till. Focus på det ena eller andra. Jag vet av egen dyr erfarenhet.

Lycka till!

Håkan

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.