Var på konsert, slungades tillbaka till början på 1980 talet, letade febrilt vart hjärtstartarna satt, hela stället fylldes av ett liktåg. Sedan kom öset!

Hej mina vänner, var på konsert ikväll på Mossebacke, mitt sällskap och jag kom dit ca en timma innan. Konserten kallades för Dag Vags vänner en hyllning till Stig Vig. Ni som kommer ihåg så är det en pop – ska – reggea legend. Vunnit rockbjörnen m.m. Vännerna som kom och spelade var Andreas Grega, Thåström, Pugh Rogerfeldt, E-type samt många andra. Bland dom första ut på scenen var ungtuppen Grega som fick stället att röra på sig rejält.

Som sagt vi var där en timma innan och vi satt vid ingången. Först möttes vi av arrangören själv en kompis till mig, en trevlig herre i sina bästa år som följt dessa artister i många herrans år. Vi satt där vid ingången och in välde en massa människor i olika åldrar många i övre åren som sagt.

Helt plötsligt så stod jag där och började fundera på när jag första gången lyssnade och var på konsert med Ebba Grön, oj det måste vara över 30 år sedan tänkte jag. Nu börjar jag vara på gränsen till en av människorna i liktåget, åren rullar på och började bli lite smått stressad.

En magisk kväll på Mossebacke där alla skrattade döden i ansiktet och där liktåget ”rockade” på eller fett som min dotter skulle sagt.

Det blev bra och jävligt bra, Tack Lasse Tuna och ditt gäng. Jag kommer tillbaka om det blir något nästa år och många andra. Jag såg säkert fyra generationer där.

Det började med att jag undrade vart hjärtstartarna satt och jag stod och funderade på vem som skulle svimma först. Det slutade med att liktåget stod och skrek en gång till och dansen blev ånyo.

Hjärtstartarna behövdes inte och ordningsvakterna stod och dansade, som sagt en helt magisk kväll, tack. Detta var mycket bra och rekommenderas starkt.

Vi höras!

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.