Indiska Keralas regering stänger alla barer samt helt torrt på söndagarna.

Hej mina vänner

I denna delstat i Indien stänger man spritbutiken i barerna. När jag reste runt i detta vackra land så när idyllen stördes var när man upplevde packade Indier, nu var detta någon gång i mitten på 80-talet så mycket kan naturligtvis skett.

Varför man släcker ner törsten på folk här är att dom dricker mycket mera än den genomsnittliga Indiern. Skrönorna går ju annars att det är ett ”flummar” land, Goa och dess sköna stränder. Jag gillade verkligen detta land. Kommer att åka tillbaka helt klart.

Jag är absolut ingen förbudskille, snarare tvärtom men att göra på detta vis är ju en tydlig markering ifrån Keralas styrning. När så många människor vistas ihop så är det ingen succé med Indiska fyllor. I snitt nu så trycker en Keralare i sig 8,3 liter aprit och år. Detta skriver Wixe i Aftonbladet idag.

Indian Union Muslim League är ett politiskt parti i Indien. Partiets främsta bas är i norra Kerala, där partiet är den ledande politiska kraften på många håll. Nu är ca 25% muslimer här det finns också kristna samt judar.

Foto: Svampplockning med Kerstin. Tjoho! Nä inget går upp emot den Svenska svampen – tjoho!

Vi höras.

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.