Vad sysslar flyget med? Jag hör saker varje vecka om resenärer som behandlas ”korkat”.

Hej mina vänner. Senast idag hade jag en vän som blir kvar över natten. Han hade tagit fel på tid och kontaktade undertecknad för hjälp han sa att han satt på tåget till flyget men det hade strulat till sig i London med saker så han behövde hjälp med incheckning m.m.

Detta har inte varit några problem tidigare då detta har hänt. Hursomhelst så ringer jag flygbolaget och bemöts av en arrogans och servicen var dålig.

Nu ska jag ringa tillbaka imorgon för deras samtal spelas in och det är mycket bra. Jag hade samtal fick också olika svar på problemet och olika prisuppgifter. När jag berättade att kompisen missat planet men måste hem fort för familj och jobb.

Det var då jag helt plötsligt får nya prisuppgifter ifrån bolaget allt ifrån första samtalet 2000 kr till dom nya som låg kring 5000.

Det kändes som jag låg i slalombacken med brutet ben och  en man stegar fram med gips och erbjuder en ”hiskillig” summa. När mannen förstår att jag inte har några pengar så går han där ifrån.

Visst ska man vara i tid och ansvarar för detta men det måste finnas en backup funktion m.m. Sedan hade han hunnit om dessa ”sur muppar” checkat in han. Sedan självklart försäkringar m.m. Nu har han säkert de.

Detta bolag som jag skriver om har haft det tufft under hela 2014, det har varit så illa dom skulle få ställa in alla flyg till USA för att man höll på med saker som äventyrade säkerhet b.la.

Jag vet inte men om man utnyttjar personer i NÖD för att höja priset som det var så påtagligt i detta fall. Kom inte och ”gagga” om höjda personalkostnader för dessa jobbade ändå.

 

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.