Ni egna företagare som blivit lurade och kraschat fortsätt hör av er – vi har blivit ett litet nätverk nu.

Hej mina vänner.

Det bästa som hände med kraschen år 2012 då allt bara försvann var att jag sedermera kunde resa mig och börja se vad som riktigt hade ”skitit” sig. Börja ett nytt liv. Vilka var det som stod kvar, vilka vågade stå kvar samt att vilka trodde att jag var oskyldig?

Jag började blogga både i ett terapi syfte men också insåg jag ganska snabbt att många flera entreprenörer som jag hade blivit lurade. Myndigheter så som polis och ekobrottsmyndigheten hann inte med helt enkelt, konkursförvaltare som inte mäktar med allt. Sedan andra myndigheter och ett sju helvetes ”baktalande”. Ja det var en riktigt soppa. Nu vet jag vilka som klantat sig och vilka som är dom riktiga skurkarna.

Men det har tagit mer än två år av mitt liv. Det har gått framåt sedan tillbaka och sedan framåt. Sedan har alla som varit inblandad i detta haft sin egna agenda och då menar jag ALLA.

Som sagt sedan jag började blogga avseende vad som hänt så har vi bildat ett nätverk som är väldigt speciellt – vi stödjer varandra och har olika kompetens. Men det som förenar oss är att vi blivit lurade och att vi inte har kunnat få hjälp ifrån myndigheter eller närstående av olika skäl.

SÅ FORTSÄTT HÖR AV ER!

Mvh

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.