Vi kan aldrig tumma på säkerheten då det gäller människor liv och hälsa!

Hej mina vänner – kan inte låta bli att skriva om detta. Jag såg och hörde på Rapport just nu om deras inslag om Trafikverket men chefen där lät inte speciellt trovärdig.

Jag vet att media kan köra på men det bästa blir ändå om man vill förmedla något att bara säga det så naket och så avklätt det bara går. Detta var ett naket inslag. Det känns som man ”tummar” på säkerheten här.

Man kan säkert följa dessa sju fall som krävs människoliv och se ett mönster. Mitt tips till Trafikverket gå till botten med er LC.

Nästa problem som skakade om mig var för ca 1 månad sedan om byggnads arbetarna som dog i Hjorthagen. Om ni någon gång varit där så skulle ni inte bli förvånade. Tror att dessa som var där arbetade tre skift. Har åkt förbi där många gånger eftersom min mamma bor över bron.

Jag kan ta gift på att i detta fall så hade man ”tummat” på säkerheten.

Ska man lyfta frågan ännu högre så hur många själar har inte dött runt om i världen för att fotbolls VM spelas just där, nu är jag själv ett fan av fotbollen men just denna fråga måste nog mutskallarna i FIFA ta hand om. Dessa skulle själva lämna sina familjer och åka runt halva världen bo med sjutton andra personer på 10 kvadrat inte veta om lönen kommer eller om man överlever dagen.

Det FÅR aldrig någonsin chansas på detta sätt mina vänner. Sedan kommer alltid olyckor vare framme, annan sak.

Vi höras!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.