Torgny Collin säk chef försäkringskassan – klä inte skott för Dan Eliasson vår rikspolischef. Tala ut!

Hej mina vänner. Tror ni på fulla allvar att Torgny skulle våga eller ens söka information på eget bevåg? När Dan fick förtroendet att ta rollen som chef över polisen så kanske jag var en av få som trodde på detta att det skulle bli bra. Men det Expressen skriver om är bra naturligtvis. Men man ska också beakta att en säkerhetschef i olika tappningar handlar på direktiv och ibland kan detta bli stökigt.

Undertecknad menar absolut inte att man ska begå brott, men att få direktiv då man också inte vet vad som är fel eller rätt utan bara handlar på förtroende då vet man inte och då är det inte lätt.

Det är för mig en självklarhet att Torgny agerat på direktiv också ifrån en grupp på flera också. Säg det du kan Torgny. Alla som har ett säkerhetsuppdrag vet mycket. Vi har tystnadsplikt det ligger liksom i sakens natur. Vi får betalt för att skydda människor och egendom. men detta är något annat.

Att inte stå upp för sina anställda är skit, vilket förtroende ger detta! Skulle jag vara polis i dagsläget skulle jag undra. Inte för att ha en chef som står upp för brott men en chef som backar upp en anställd är viktigt. Stå upp nu för Torgny! Smit inte ut för jag kan lova att din trovärdighet slutar här. Nedan följer ett citat ifrån vår polischef.

Dan Eliasson, nuvarande generaldirektör för Försäkringskassan blir ny rikspolischef.

Han beskriver ”känslor av glädje”.

– Det är ett oemotståndligt uppdrag.

Vad är då så oemotståndligt? Dan Eliasson! Kom igen och kommentera detta nu.

 

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.