– Väst försöker kedja fast den ryska björnen, säger Putin.

Hej mina vänner – då blev det inget nytt ifrån herr Putin. När det gäller Ukraina frågan så står han på sig och säger att Ryssland inte är där utan folk och soldater som har ett stort hjärta men dessa står samtidigt under Putins beskydd.

Han påstår också att Nato och väst vill kedja fast den Ryska björnen. Men saken är den hur långt gånget detta är och hur stressad han är. Han försöker få ihop nationen emot en gemensam fiende. I ett kortsiktigt perspektiv så kommer han lyckas med detta och jag skrev om detta tidigare. Men jag vill hävda att om den ekonomiska kaoset fortsätter så kommer det bli handlingar som inte är direkt genomtänkta för Putin kommer då få påtryckningar internt som han inte kan stå emot och då kommer”klantiga” beslut att tagas.

ryssar Mina vänner dessvärre kommer vi se dessa bilder i framtiden. Tyvärr så kommer man pressas in i ett hörn där det kommer att sluta med att Ryssarna går in fullt ut i Ukraina.

Vi höras!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.