Aik slipper betala tillbaka 12 miljoner i Panaxia härvan och terrorn fortsätter.

Hej mina vänner, detta var skönt för Aik att dom nu kan andas ut. Det är för mig en självklarhet att dom inte ska drabbas. Det finns så många klubbar i Sverige och för den delen i Europa som tagit emot s.k. tveksamma pengar. Men när klubbarna har en direkt lina in i den organiserade brottsligheten så att dom blir en tvättmaskin åt den som sponsrar ja då får man nog börja jobba på saken hos myndigheten.

Det var en pensionerad polis en av Sveriges bästa som jag ser dom hade utlandstjänstgöring i land som behövde hjälp han träffade jag på för ca ett år sedan, han berättade att det var helt öppet i den staden där han bodde att dom kriminella indirekt ägde klubben och man tvättade pengar där igenom. Så är det förvisso i film branschen också.

aik Det är för mig självklart att Aik och dess märke alltid skall sättas i första rummet och klubben är dess och innehållet detsamma,  det vill säga att dom sanna människorna som viger sin kärlek – föreningens stötte spelare oavsett hur vinden blåser så står man där och stöttar sitt lag, det är dessa kärleks älskande supporters som Äger klubben anser undertecknad.

Bra beslut.

terror Jag har skrivit om det tidigare och säger återigen att det förr eller senare kommer smälla här igen. IRA hade en part, England. Nu är vi alla måltavlor. Vi hade en sprängning på Drottninggatan och det kunde ha slutat mycket illa mina vänner. Nu har Frankrike haft betydligt många fler IS krigare än vad vi har. Men vi har soldater utomlands som krigar och då menar jag Svenska – vi är i blickfånget hela tiden hos dessa terrorister. När jag växte upp så var vi gulle plutt landet i dessa sammanhang, världsbilden på detta är nu totalt nerrivet av massa galningar som gömmer sig bakom den muslimska tron.

Jag tror att vi kommer att få lära oss att leva med detta under många år framåt.

Vi höras!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.