Självklart att avlyssning förekommer i näringslivet och i annan verksamhet.

Hej mina vänner – hör och häpna nu tror Industri världens ordförande att vi är avlyssnade. Det var på tiden min vän.

Martin-Löf misstänker: Industrivärden har avlyssnats Industrivärdens ordförande Sverker Martin-Löf och företagets ledning misstänker att bolaget är utsatt för avlyssning.

Snowden Det var inte länge sedan det framkom att Angela Merkel blev avlyssnad och ledsen – sedan dog hela historien bort. Det är också för mig självklart att alla organisationer som jobbar med informationsinhämtning vet om att dessa också kan vara avlyssnade samt att Internet avlyssning också förekommer i 9 fall av 10.

tysklandNu kunde vi också läsa att alla polisanmälningar går att läsa helt öppet, detta är heller inget nytt för oss, eller? Så fort man är på ”nätet” så är man öppen för avlyssning. Nu för tiden pratar jag aldrig saker som har arten av s.k affärs hemligheter på telefon eller ”nätet”. Så ett enkelt budskap till er vill ni hålla något hemligt, prata inte i telefonen samt maila inte – vill ni maila finns det bra krypteringsprogram. Lycka till!

Vi höras.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.